Lezzettin noktası: Tat Pide ve Kebap Lokantası

Lezzettin noktası: Tat Pide ve Kebap Lokantası

Önce insan diyen Tat Pide ve Kebap Lokantası taze et ve sebzeleriyle müşterilerine farklı bir lezzet sunuyor.

KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT

Her şeyden önce malzemenin lezzetinin ön plana çıktığı lokantada yemekler müşterilerin damak tadına göre hazırlanıyor.  Mutfağımızdaki ilk adım: Doğru malzemeye ulaşmak ve yerli malzemeyle dengeli lezzetler yakalamak adına sürekli değişen menüler hazırlanıyor.

Doğanın dengesini önemseyen lokanta şeker pancarından olmayan şekeri, donmuş ya da hazır gıda ürünlerini mutfağımıza sokmuyor. 

USTA EKİPLER

Tüm ekip olarak en lezzetli tabakları, keyifli, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerine sunmak için çalışıyor. Kırıkkale damak tadının uğrak yerlerinden Tat Pide ve Kebap Salonu yeni dekoru, hizmet anlayışıyla kendini yenilemeye devam ediyor. Perdelerden, masa örtülenine, masa örtülerinden servis tabaklarına kadar birçok şeyin son sistem yenilendiği Tat Pide ve Kebap Salonu, Kırıkkale halkının hizmetinde hep öndeyim diyor.

150 KİŞİ KAPASİTELİ

Cumhuriyet Caddesi?nde hizmet veren Tat Pide ve Kebap Salonu, 150 kişilik kapasiteye sahip. Tat Pide ve Kebap Salonu?nda temiz lavaboları, mescit ve çocuklar için park bulunuyor. Özellikle farklı ve özel tatlar arayanlar için Tat Pide ve Kebap Salonu zengin mutfağıyla müşterilerini ağırlıyor.

KENDİ EVİNİZ GİBİ RAHAT EDİN

Temizlik ve kaliteye önem veren işletme temizlik ve kalite ön sırada yer alıyor. Salona  gelen müşteriler mutfağı dilediği gibi geziyor. Çünkü biz bir aileyiz diyor.  Salonda kendi eviniz gibi rahat ediliyor.

TOPLU YEMEK VERİLİR

Tat Pide ve Kebap Salonu?nda toplu yemeklerde veriliyor. İşletme sahipleri, ?Kavurma, döner, sulu yemekler, pide ve kebap çeşitleri ile Kırıkkale halkına hizmet veriyoruz. Salata ve tatlı çeşitlerimiz ise sofralara renk katıyor. Bunun için tüm Kırıkkale halkını Tat Pide ve Kebap Salonu?na bekliyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile tüm Kırıkkale halkını Tat Pide ve Kebap Salonumuza bekliyoruz.?  dedi.



Anahtar Kelimeler: 0