KÜ?YE ACİL BAKIM VE DİŞ PROTEZ BÖLÜMLERİ

KÜ?YE ACİL BAKIM VE DİŞ PROTEZ BÖLÜMLERİ

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan ve Sağlık Meslek Lisesi mezunlarının üniversite yerleştirmelerinde direk geçiş yapabilecekleri Acil Bakım ve Diş Protez bölümlerinin programı kabul edilerek YÖK tarafından

32 DERSLİKLİ
Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul idaresi ve bir grup öğrenci, KÜ Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Osman Çağlayan`ı ziyaret etti. Ziyarete, Okul Müdürü Murat Özsoy, Müdür Yardımcısı Ömer Yağlı, öğretmen ve bir grup Acil Tıp Teknisyenliği bölümü son sınıf öğrencileri katıldı. Rektör Yardımcısı Çağlayan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde, Sağlık Meslek Liselerine yönelik Acil Tıp ve Diş Protez bölümlerinin devamı olan 2 yüksek öğretim programının YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti. Çağlayan, Yapılan çalışmalar neticesinde Bahşılı ilçesinde bulunan 32 derslikli binada hizmet verilmesi planlanan ve bu yılki öğrenci yerleştirmelerine yetiştirilmesi için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirtti.

ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ
Çağlayan, şunları kaydetti: `Sağlık Meslek öğrencisinin başarısı sadece teorik bilgilerle ölçülemez. Öğrencilerin hasta üzerindeki alan eğitimleri de en önemli başarı kısmını oluşturmaktadır. Bu nedenle öğrenciler için yaptığımız gayretlerimiz sonunda meyvesini verdi ve Kırıkkale`ye iki yeni bölüm daha kazandırmış olduk. İlerleyen zamanlarda da ikinci öğretim için girişimlerde bulunacağız.` Ziyaretle ilgili olarak Okul Müdürü Murat Özsoy, üniversite bünyesinde açılacak olan Acil Tıp Teknisyenliği bölümü ve diğer bölümlerin açılması için çeşitli ziyaret ve girişimlerde bulunduklarını ifade ederek, müjdeli haberin sevincini öğrencileriyle birlikte yaşamak istediklerini ifade etti.
 
DAHA ÇOK ÇALIŞIP PUANLARINI YÜKSELTECEKLER
Özsoy, `Öğrencilerimiz, Üniversite bünyesinde açılacak olan bu iki bölümü rahatlıkla tercihlerde seçebileceklerdir. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Yıllardır özlemini çektiğimiz bu bölümlerin Kırıkkale`de açılması öğrencilerimizde yeni bir heyecanı başlatmış oldu` dedi. Ziyarete katılan öğrenciler de tercih yapabilecekleri bölümlerin Kırıkkale`de açılacağını duyunca çok sevindiklerini, bu sevincin sadece şekilde olamayacağını, buraya yerleşmek için diğer arkadaşlarıyla yarışmak için daha çok çalışıp puanlarını yükselteceklerini belirtti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti