Tarih: 30.01.2018 20:53

Kurultaydan daha da güçlenerek çıkacağız

Facebook Twitter Linked-in

KIRIKKALE DELEGELERİ BLOK OLARAK KILIÇDAROĞLU İÇİN OY KULLANACAK

Kurultaydan daha da güçlenerek çıkacağız

CHP Kırıkkale İl Başkanı ve Kurultay Delegesi Ahmet Önal 3-4 Şubat´ta yapılacak olan büyük kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nu desteklediklerini açıkladı. Destek konusunda Kırıkkale teşkilatı olarak blok oy kullanacaklarını söyledi.

GENEL BAŞKAN´A DESTEK ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı ve Kurultay Delegesi Ahmet Önal beraberinde diğer kurultay delegeleri ve bazı il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 3-4 Şubat´ta yapılacak olan büyük kurultay öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret etti. Önal burada Kılıçdaroğlu´na Kırıkkale teşkilatı olarak yanında olduklarını belirtti. Önal, Kurultaydan Cumhuriyet Halk Partisinin daha da güçlenerek çıkacağını söyledi.  

KIRIKKALE BLOK OY KULLANACAK

Ziyaretle ilgili İl Başkanı Ahmet Önal Kırıkkale´nin 6 kurultay delegesinin bulunduğunu belirterek diğer delegeler Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Onur Yüksel Bozdağ, Kezban İnce, Derya Satılmış ve Metin Duman ile birlikte kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacaklarını söyledi. Ayrıca Önal, kurultayın yapılacağı 3 Şubat´ta Ankara´ya otobüs kaldıracaklarını bildirdi. Ankara´ya gitmek isteyen partililerin iki gün içinde isimlerini bildirmelerini istedi.

HABER: Murat Karadağ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —