Kurslara bayanlar daha çok ilgi gösteriyor

Kurslara bayanlar daha çok ilgi gösteriyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen ?İl Hayat Boyu Öğrenme? projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda 2011 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildi. Proje kapsamında 444 kurs

5 BİN 811 BAYAN KURSA KATILDI
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda Eğitim Yönetmeliği gereğince, İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimde Planlama ve İş Birliği komisyon toplantısı düzenlendi. 2012 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıda 2012?de yapılacak çalışmalar da değerlendirildi. Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, 2011 yılında ?İl Hayat Boyu Öğrenme? projesi kapsamında 444 kursun açıldığını belirterek kurslara 3 bin 896 erkeğin, 5 bin 811 bayanın katıldığını söyledi.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEĞİZ
İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, komisyon toplantısına katılan, katılımcılara teşekkürde bulunarak, ?İl Hayat Boyu Öğrenme? projesi kapsamında 2012 yılında da projelerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Komisyon toplantısında 2011 yılının değerlendirildiğini ifade eden Müdür Okur, projelerini geliştirici önlemler alacaklarını dile getirdi. Müdür Hacı Ali Okur, Kırıkkale?nin eğitim alanında yakaladığı başarının daha üst seviyelere çıkması için çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.
 
AMAÇ ÇAĞIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK
Yaklaşık 10 bin civarında çeşitli ilçe ve il merkezinde vatandaşlara kurslar verildiğini söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner, yapılan çalışmaların son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Çalışmaların il müdürlerinin koordinesinde yürütüldüğünü ifade eden Vali Hakan Yusuf Güner, ?Bu çalışmalarımız ilçe halk eğitim müdürlerimiz ve merkez halk eğitim müdürümüzle ve il müdürleri tarafından daha da uygulamaya yönelik insanlara yön verecek yetenekli becerisi pekişmiş gruplardan ziyade çağın ihtiyaçlarına yönelik kurslar verilmesi önemlidir? diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ