Tarih: 22.03.2016 00:19

KÜ´de Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

KÜ´de Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı Düzenlendi

Kırıkkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Topluluğu tarafından öğrencilere ?Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi? düzenledi.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAKKINDA BİLGİ

Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak Anafartalar salonunda "İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi" düzenlendi. KÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Süleyman Ersöz, Doç. Dr. A. Kürşad Türker, Yrd. Doç. Dr. Battal Doğan ve  A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Bilge Akbıyık  tarafından verilen eğitimde, 600 öğrenci katılım belgesi almaya hak kazandı.

AKADEMİK PERSONEL VE ÖĞRENCİLER KATILDI

Eğitimde 6331 sayılı yasa, Risk Değerlendirme, İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları, Önleyici ve Koruyucu Tedbirler, Periyodik Bakım ve Kontroller İle Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri hakkında bilgiler verildi. Akademik personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde soru cevap bölümünde; iş sağlığı ve güvenliğini sorunları ve çözüm yolları hakkında görüşler paylaşıldı. Eğitimin bitiminde, Teknoloji Transfer topluluğu yöneticileri tarafından konuşmacılara  katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —