Küçüklerden Büyük Gösteri

Küçüklerden Büyük Gösteri

Kırıkkale yüksek İhtisas Hastanesi Bünyesinde Bulunan Kreşteki 3-4-5 Yaşındaki çocuklar 4 saat süren tiyatro parodi müzik söyleşileriyle izleyenleri büyüledi.

TÜMK PERSONEL KATILDI
Kırıkkale Kültür Merkezindeki kreş çocukların gösterisine Hastane başhekimi Osman Acar Çok sayıda Doktor,  hemşire ve etkinliğin organizesini yapan Rukiye Eryımaz ile çok sayıda kreş çocuğu velileri katıldı. Hastane baş  hemşiresi Rukiye Eryılmaz yaptığı konuşmada ??Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi 2006 yılında hizmete giren  kreşimiz  büyük ilgi görmekte, hastane personelimizin en önemli  konusu çocuklarının  bırakacakları yerdi .Kreşimiz açıldığından beri personelimiz tarafından çok beğeni kazanıyoruz,   Kreşimizdeki minik kalpleri mutlu etmek için bizde etkinlik düzenlemekteyiz başarılıda oluyoruz. Bizlere emanet edilen bu minik kalpleri  okul öncesi verdiğimiz eğitimle  yeteneklerini, becerilerini ortaya koyarak onların başarılarını da velilerine bu yoldan iletmiş oluyoruz.  Geleceğin büyükleri olacak çocuklarımızı topluma iyi bir birey kendinden emin paylaşmayı seven ,sportif dinamik ,mutlu ve saygın bireyler olarak yetiştirmektir.??dedi
ACAR ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİNİ BEĞENDİ
Hastane baş Hekimi Osman Acar Konuşmasında .??Hastanemiz başarılarına da kreşle de katılmış olduk, bugün sizlerle bu çocuklarımızı izlerken bende çok mutlu oldum .Ben hep okul etkinliklerine katılırdım kendi hastanemin de  bu salonda etkinliğini görmek beni çok mutlu etti. Sayın veliler biz aynı çatı altında sabahtan akşama kadar hizmet verenleriz ,amacımız ne? ailemizi müreffeh yaşatmak .Bugün bizim çocuklarımızın sahnede yaptıkları bir birinden üstün oyunları parodileri ,tiyatroları görünce çocuklarımıza ailemize verdiğimiz önem ortaya çıkıyor.Başhekimliğim sürecinde   en önemli konu olan çocuklarımızın yer istihdamını Kreş açmakla bulduk.  Kreşimiz  6.. yıldır verdiği hizmetten çok memnunum tüm görevlilere teşekkür ediyorum?? diye konuştu.
MİNİKLYER BÜYÜKLERİNE TAŞ ÇIKARTTI
Yaşamlarının ilk yıllarında ilk defa toplu bir kitlenin karşısına çıkan 3 yaşında 4.yaşında.5 yaşındaki miniklerin  sahnede bir birinden güzel sikej.parodi tiyatro ,Müzik topluluğun sunduğu eşsiz gösterileri o miniklerin yaptığına başta velilerde inanamadı.Hastane personelinden  Celal Abasın oyunlar arasındaki kemanı ile verdiği konserde unutulmayacaklar arasındaydı. Program sonunda Başhekim Osman Acar ,Başhemşire Rikiye Eryılmaz ,Hastane doktorları minikler başarılarından dolayı hediyeler dağıtarak hatıra resim çektirdiler.Miniklerin resim sergisindeki eserleride minikler kendileri izleyenlere sundu.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ