Küçük ellerden, büyük yardım

Küçük ellerden, büyük yardım

Gürler İlköğretim Okulu tarafından ?Elini Bana Ver? projesi kapsamında gönüllü öğrencilerden ve velilerden gıda türü ürünler toplanarak, maddi durumu zayıf olan ailelere yardım yapılacak.

YARDIMLAŞMA DUYGUSU ÖNE ÇIKACAK

Bu proje sayesinde çocukların yardımlaşma duygusunun öne çıkacağını ve hayatları boyunca yardımlaşmanın önemini iyi bir şekilde anlayacaklarını belirten proje sorumlusu Hasan Şakar, ?Yardımlaşmak bu toprakların en kutsal sözcüklerinden birsidir. ?Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla değerinden hiçbir şey kaybetmez. Gürler İlköğretim Okulu öğrencileri de bu sözden hareketle mum tutuşturmaya başladılar. Yakılan mum 13 Nisan 2012 tarihine kadar devam edecek. Öğrencilerimiz yardım yapmanın yüce duygusunu kalplerinde hissediyorlar. Kimisinin kendi evinde dahi kısıtlı olmasına rağmen getirdiği bulgur hangi değeri ifade eder bilemiyoruz? dedi.

MUHTAÇ AİLELERE DAĞITILACAK

Elini Ver Bana projesiyle getirilen yiyecekler muhtaç kişilere dağıtılacak. Onların gözlerinin gülmesi öğrencilerimizin kalplerini güldürecek. Projemizi destekleyen kişilere yaptıkları her yardımın cennete giden bir basamak olduğunu unutmamalarını istiyor, duyarlı vatandaşlarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Gürler İlköğretim Okulu?nda yine bu tür proje ve çalışmalar yapılarak farkındalık duygusu yaratılacaktır. Bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, çocuklarımızın bu anlamlı kampanyada yer alması ve görev bilincini kazanması bizler için gerçekten tarifi olmayan iyi bir duygudur? diye konuştu.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü