KÜÇÜK ÇOCUĞUN HAYVAN SEVGİSİ

KÜÇÜK ÇOCUĞUN HAYVAN SEVGİSİ

Kırıkkale?de otomobilin çarptığı yavru tavşana 10 yaşındaki Sezer Bütün sahip çıktı. Edinilen bilgiye göre, Sezer?in dayısı gece eve dönerken yol kenarında yavru bir tavşan buldu. Aracını durdurarak aldığı tavşanı eve getirerek yeğeni Sezer?e verdi.

ÇOCUK SAHİP ÇIKTI
Küçük çocuk tavşanı kanton bir kutuya koyarak önüne su ve ot koydu. Buna rağmen tavşan hareket etmeyince küçük çocuk anneannesine haber verdi. Oynamak isteyen çocuk tavşanın karşılık vermemesi üzerine yavru taşanı veterinere götürmeleri için anneannesi Menekşe hanımı ikna etti. Yavru tavşanı karton kutusuyla Kırıkkale merkezdeki Veteriner Kliniğine getiren Sezer yavru tavşanın yürüyemediğini ve yemediğini belirterek veteriner hekim Fuat Turgut?tan yardım istedi.
 
YAŞAMASI İÇİN UĞRAŞILIYOR
Veteriner Turgut yaptığı ilk müdahalede yavru tavşanın belinin kırılmış olduğunu bu durumda yapılacak bir şeyin olmadığını söyledi. Hayvanları çok sevdiğini söyleyen Sezer yavru tavşanı üzüntü içinde alarak evine döndü. Sezer, yaralı tavşana elinden geldiğince bakacağını ve yaşaması için elinden geleni yapacağını bildirdi.
 


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü