Köpek dostu seyyar satıcı

Köpek dostu seyyar satıcı

BU DAVRANIŞ ÖRNEK OLSUN

Köpek dostu seyyar satıcı

Sevgi yolu üzerinde geçimini seyyar satıcılık yaparak sağlayan Gökhan Özdal, hasta ve bakıma muhtaç olan Coni isimli köpeğe gözü gibi bakıyor. Coni´yi soğuktan korumaya çalışan Özdal, sokak köpeğinin hasta olduğunu ve hayvan severlerden yardım beklediğini kaydetti.

BU DAVRANIŞ ÖRNEK OLSUN

Türkiye genelinde soğuk havanın kendini iyiden iyiye hissettirdiği son günlerde sokak köpekleri soğuk havayla mücadele ediyor. Kırıkkale Sevgi yolu üzerinde bulunan sokak köpeklerine bakan ve onların ihtiyaçlarını gideren seyyar satıcı Gökhan Özdal, Coni ismini verdiği köpeğe gözü gibi bakıyor. Köpeğini soğuktan korumak için elinden geleni yaptığını belirten Özdal, yan tarafta bulunan işyerinden battaniye aldığını ve köpeğinin üşümemesi için onu sardığını söyledi.

İNSANLARA MUHTAÇ

Kış aylarında köpeklerin çok zor dönemler geçirdiğini ve bu konuda yetkililerin sokak hayvanlarına destek olması gerektiğini belirten Özdal, köpeğinin hasta olduğunu ve acil olarak bir veteriner tarafından incelenmesi gerektiğini kaydetti. Coni isimli köpeğine gözü gibi baktığını belirten Özdal, seyyar satıcı olarak çalıştığını ve geçimini bununla kazandığını belirterek, sabah tezgâhını açarken Coni´nin yanına geldiğini ve akşam eve gidene kadar köpeğinin kendisine eşlik ettiğini bildirdi.

YETKİLİLERE ÇAĞRI YAPTI  

Gece ise Coni´nin sokakta kaldığını ve hastalığı nedeniyle çok zor dönemler yaşadığını belirten Özdal, belediyenin sokak köpeklerine özel bir barınak yapması gerektiğini belirterek, yetkililerin özellikle kış aylarında buna bir çözüm bulması gerektiğini açıkladı. Hayvanlara karşı insanların sorumluluğu olduğunu belirten Özdal, hayvanların da bir can taşıdığını ve acı, sevinç, gibi duygusal hislerin hepsine sahip olduğunu belirterek, onlara karşı sevgiyle yaklaşılması gerektiğini ifade etti.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü