Tarih: 05.04.2011 10:24

KONTRA ATAK MEYVESİNİ VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

TARAFTAR DESTEĞİ
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Maçtan önce hücum futbolunu oynayacağımızı ve kazanmak istediğimizi söylemiştim. İlk yarı 2?0 öne geçmemiz bizleri rahatlattı. Hücum anlamının iyi oynayan takımımız çok önemli bir galibiyet aldı. Bunun için bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Bizlere Hatay?da da yalnız bırakmayan taraftarlarımız da teşekkürü borç biliyoruz. Taraftarlarımızın da bizlere sonuna kadar desteği oldu ve itici gücümüz oldu. Onlarında maçı kazanmamızda önemli bir desteği oldu? dedi.
 
ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR
Artık korkulu rüya yaşamak istemediklerini belirten Aydoslu, ?Kırıkkalespor olarak artık düşme korkusunu yaşamamak bizler için önemli bir itici güç. Bizler takım olarak artık rahat bir şekilde ligin bitmesini bekliyoruz. Önemli maçlarda son dakikada yediğimiz goller ile play off grubundan uzaklaştık? dedi. Öte yandan Kırıkkalespor 2 günlük ardından antrenmanlara başladı.
 
HANCILAR MAÇTA İSYAN ÇIKARDI
Kırıkhansporun en ateşli taraftar gurubu Hancılar, Cumartesi günü İskenderun 5 Temmuz stadyumunda oynanan karşılaşma öncesi Kırıkhan Kaymakamı ve stat müteahhidi aleyhine pankart açarak, Kırıkhan Şehir Stadyumunun bitmemesini protesto ettiler. Özellikle Kırıkhansporun arka arkaya yediği gollerden sonra protestoya devam eden taraftarlar, "Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. 3 ayda bitecek stadyum aradan aylar geçmesine rağmen hala bitmedi. Bu kötü sonuçları kendi sahamızda oynayamamaktan dolayı alıyoruz." dediler. Daha sonra maçın bitiminin ardından Kırıkhan Şehir stadyumuna gelerek protestosuna devam eden taraftarlar, trübünlere pankart asıp, siyah çelenk bıraktılar.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —