Komşularını şikâyet etti,gecekondusuna tapu istedi

Komşularını şikâyet etti,gecekondusuna tapu istedi

Vali ve Belediye Başkanının karşısında gören pazarcı kadın öyle bir talepte bulundu ki herkes şaşırdı kaldı.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Tepebaşı mahallesindeki Çarşamba pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ile sohbet eden Vali ve Belediye Başkanı ile pazarcı bir kadının arasında geçen ilginç diyalog dikkat çekti. Pazarcı kadın beklenmedik bir hareketle komşusunu şikâyet etti. Gecekondu evine tapu istedi.

GECEKONDUSUNA TAPU İSTEDİ
Ziyaret sırasında tezgâhının önünde durdukları pazarcı bir kadın ile sohbet eden vali ve belediye başkanı kadının gösterdiği tepki karşısında bir anda şok oldu. Pazarda cacık d6iye tabir edilen kır bitkilerinden satan pazarcı kadın, kendisinin gecekonduda oturduğunu, komşusunun ise eşinden ayrılarak hem usulsüz aylık aldığını hem de kaçak su ve elektrik kullandığını iddia ederek gecekondu evine Başkan Korkmaz`dan tapu istedi.

ALIŞVERİŞ YAPTILAR
Vali Kolat ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal Tepebaşı Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarını ziyaret etti. Burada üreticilerle bir süre sohbet eden Vali Kolat ve beraberindekiler pazardan yerli mahsul aldılar. Vali`yi ve Belediye Başkanını karşısında gören kimi yerli üretici ikramda, kimisi ise şikâyette bulundu. Tarlalardan cacık diye tabir edilen bitkilerden toplayarak geçini sağlayan bir kadın başkan ve valiye derdini öfkeyle aktardı.

USULSÜZLÜKLERE TAHAMÜL EDEMİYORMUŞ
Usulsüzlüklere tahammül edemediğini ifade eden pazarcı kadın, yıllardır gecekonduda oturduğunu belirterek başkan Veli Korkmaz`dan gecekondusu için tapu istedi. Komşusunu da şikâyet etmeyi ihmal etmeyen pazarcı kadın Başkan Korkmaz`a, "Benim tapumu verin. Komşum eşinden boşandı babasının maaşını alıyor, kaçak su ve elektrik kullanıyor. Siz benim tapumu vermiyorsunuz. Ben bakın geçimimi cacık satarak sağlıyorum" dedi.

KÖYLÜLER ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR
Çarşı ve Pazar esnafını ziyaret eden Vali Kolat, kış mevsiminin yaklaştığını köylülerin son ürünlerini pazarda sergilediğini ve oldukça bol ürün çeşidinin olduğunu söyleyerek pazardan alışveriş yaptı. Başkan Korkmaz ise Kırıkkale Belediyesi tarafından modern kapalı pazar alanlarının yapılarak kent halkının hizmetine sunulduğunu, açık olarak sadece Çarşamba pazarının kaldığını, Çarşamba pazarı ile ilgili olarak da çalışmaların sürdüğünü ifade etti.


Anahtar Kelimeler: 0
ilhat
8.11.2012 22:10:58
çarşamba pazarını hani kaldırıyordunuz. ya kaldırın yada yapamadıgız şeyleri söylemeyin.