Kolat: Birlik beraberlik içindeyiz

Kolat: Birlik beraberlik içindeyiz

Vali Ali Kolat, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kolat, bayramın sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olmasını diledi.

DAYANIŞMA DUYGUSU

Vali Ali Kolat mesajının devamında, “Milli birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı ve hissedildiği bir Ramazan Ayını daha uğurlamak üzereyiz. Bu kutlu ay vesilesiyle Devletimizin ve Hükümetimizin şefkat elini vatandaşlarımıza hissettirmeye gayret gösterdik. Ramazan Ayı süresince aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin aileleri, yoksul ve koruyucu aileler, çocuklar, çalışanlar, mahalle sakinleri ve mütevazı Kırıkkale halkıyla aynı iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

HUZURLU BİR ORTAMIMIZ VAR

“Böylesine huzurlu ve maneviyat yüklü bir ortamda Ramazan Bayramını karşılamanın büyük sevinci ve coşkusu içerisindeyiz. Toplumsal hayatımızda ve kültürümüzde müstesna bir yeri bulunan Bayramlarımız vesilesiyle insanlarımızın birbirleriyle kucaklaşması, dargınlıklar ve küskünlüklerin giderilmesi, duygu ve düşüncelerin paylaşılması, karşılıklı ziyaretlerin yapılması gibi güzel hasletler ve davranışlar bizleri daha da güçlü kılacaktır”

NİCE BAYRAMLARA

“Bu duygu ve düşüncelerle, bu cennet vatanımız üzerinde daha nice Bayramların hep birlikte yaşanması temennisiyle, şehit aileleri ve gazilerimizin, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarımızın, siyasi parti temsilcilerinin, esnaf, sanayici ve işadamlarımızın, bütün kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, basın mensupları ve tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimin Ramazan Bayramını gönülden kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım