Kız Meslek?te kariyer günleri

Kız Meslek?te kariyer günleri

Kırıkkale Kız Teknik ve Meslek Lisesi?nde LYS sınavına girecek olan lise son sınıf öğrencilerine meslek seçiminde yardımcı olmak amacıyla, kariyer günleri düzenlendi. Kardeş Kurum olan Defterdarlık kariyer günlerinin ilk seminerini verdi. Defterdar Mehmet

DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK
Defterdar Mehmet Erkınay, öğrencilerle güzel diyaloglar kurarak, kariyeri ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularına cevap veren Erkınay, iş hayatında ki disiplin, doğruluk ve dürüstlüğe değindi. Zaman zaman öğrencilere sorular soran Erkınay, öğrencilerin cevaplarına karşılık kendi hayatından kesitler sundu. Erkınay böyle bir topluluğa ilk kez hitap ettiğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti.
 
OKUMANIN FAYDASI
Erkınay, öğrencilere kendilerine bir hedef belirlemelerini ve o hedefe ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Kendisinin bu hedefi gerçekleştirmek için 20 yıl okuduğunu ve bunun için beş üniversite bitirdiğini söyleyerek, çok okumanın öneminden bahsetti. Erkınay, öğrencilere düzenli spor yapmaları gerektiğini vurguladı. Okul Müdürü Semra Bahadır, seminerin çok faydalı geçtiğini belirterek, Defterdar Erkınay?a teşekkür etti. Bahadır, böyle etkinliklerin süreceğini sözlerine ekledi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti