Kişisel gelişim semineri

Kişisel gelişim semineri

Siyaset Akademisi Eğitimleri kapsamında Ak Parti il binasında ?Kişisel gelişim semineri? düzenlendi. Semineri veren Kişisel Gelişim Uzmanı Abdulkadir Özbek, salonu olduran katılımcılara hafıza teknikleri ve hızlı okuma konularında bilgiler verdi.

HAYAL GÜCÜ
Ak Parti teşkilat binasında düzenlenen seminerde ?Kişisel gelişim, hafıza teknikleri ve hızlı okuma? konularında katılımcılara bilgiler aktaran Kişisel Gelişim Uzmanı Abdulkadir Özbek, Türkiye?de iyi hafızasıyla bilinen en iyi siyasetçinin Süleyman Demirel olduğunu söyledi. Konuşmalarında hayal gücünün bilgiden daha önemli olduğunu vurgulayan Özbek, çeşitli hafıza tekniklerini de uygulamalı olarak katılımcılarla paylaştı.
 
FARKLI DÜŞÜNME
İnsan beyninin sağ ve sol taraflarının farklı işlevleri olduğuna dikkat çeken Özbek, ?Beynimizin sağ ve sol tarafı bilgiyi farklı şekilde işler. Genelde her birey beyninin bir tarafını ağırlıklı olarak kullanır fakat düşünme ve öğrenme işlemleri her iki tarafta dengeli olarak kullanıldığında gerçek verimine ulaşır. Bunun anlamı daha az kullanılan tarafın güçlendirilmesi gerektiğidir? dedi.
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız