Kırıkkale´nin var olma sebebi MKE´dir

Kırıkkale´nin var olma sebebi MKE´dir

MKE´NİN GELENEKSEL İFTARINA KATILAN VALİ HAKTANKAÇMAZ KIRIKKALE´NİN TEMELİNDE MKE´NİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

MKE´NİN GELENEKSEL İFTARINA KATILAN VALİ HAKTANKAÇMAZ KIRIKKALE´NİN TEMELİNDE MKE´NİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Kırıkkale´nin var olma sebebi MKE´dir

MKE´nin geleneksel iftarına katılan Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz Makine Kimya Endüstri Kurumunun Kırıkkale´nin var olma sebebi olduğunu söyledi. Kurumun ayrıca Türkiye´de ilk silah sanayii olduğunu bildirdi Haktankaçzmaz,  ?Kırıkkale´nin temelinde MKE var. Kırıkkale´nin gelişmesinde çok büyük katkısı olduğu bir gerçek? dedi.

MKE´NİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Kırıkkale de Makine Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından her yıl ramazan ayında geleneksel hale getirilen iftar yemeği MKE Destek İşletmeleri Sosyal tesislerinde düzenlendi. Havuzbaşı olarak nitelendirilen MKE Kurumu Genel Müdürü Ahmet Taşkın tarafından düzenlenen iftar yemeğine Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AKP Milletvekili Abdullah Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müdürleri, MKE Genel Müdür yardımcıları, Birim Müdürleri, Sendika Başkanları ve davetliler katıldı.

GENEL MÜDÜR KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın, bugün Ramazan orucumuzu birlikte açma nasip oldu. Bizlere şeref verdiğiniz MKE olarak Kırıkkale deki iftarımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz demekle yetindi.

MKE KIRIKKALE´NİN VAR OLMA SEBEBİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz konuşmasında, ?MKE Kurumu Kırıkkale´nin her şeyi, kuruluşundan bu yana Kırıkkale´nin temelinde MKE var. Kırıkkale´nin gelişmesinde çok büyük katkısı olduğu bir gerçek bu günde oluyor. Belediyemizin hali hazırda yapmakta olduğu park ve güzel eserler için MKE´nin verdiği arsalar ve halkımıza sunduğu sosyal tesisler Kırıkkale için çok önemli, deyim yerinde ise Kırıkkale´nin gözbebeği inşallah MKE´miz Kırıkkale için vazgeçilmez unsurunu gelişerek devam ettirecek? dedi. Daha sonra iftar yemeğinde AKP Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı birer konuşma yaparak MKE Kurumu Genel Müdürü Ahmet Taşkın´a teşekkür ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü