Kırıkkaleli dağcılardan hayırlı olsun ziyareti

Kırıkkaleli dağcılardan hayırlı olsun ziyareti

Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ziya Korkmaz ve beraberindeki heyet, İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Kökrek'e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ziya Korkmaz ve beraberindeki heyet, 

İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Kökrek'e "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

ÖNEMLİ İŞLER GERÇEKLEŞTİRDİK

Sahip olduğu 5 bin 137 metre yüksekliğiyle "Türkiye'nin çatısı" olarak adlandırılan Ağrı Dağına tırmanış için kente gelen Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ziya Korkmaz, kulüp üyeleri Mehmet Dim, Vedat Durudoğan, Furkan Kayır, İsa Sert, Sart Lashgari ve Gürkan Yamur, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

KIRIKKALE’NİN YERİ BİZLERDE AYRIDIR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, ziyaretten dolayı Başkan Korkmaz ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Korkmaz, konukseverliğinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek'e teşekkür ederek bir süre görüştü.



1

TÜRKÇE ÖĞRETMENİNDEN BÜYÜK BAŞARI

2

Üniversitede Mutfak Kültürü Etkinliği

3

Kırıkkale Üniversitesi Özbekistan’da Yeni Anlaşmalara İmza Attı

4

"Liselerde Bilim Uygulamaları" Projeleri Hayata Geçirildi

5

Öğrenciler Dünya Robot Yarışmasına Hazırlanıyor

6

Bahçeşehir Kolejinden Uluslararası Arenada Gururlandıran Başarı!

7

12 ALANDA EĞİTİM KURSLARI DÜZENLENDİ