Kırıkkaleli eşini ve çocuklarını öldürdü

Kırıkkaleli eşini ve çocuklarını öldürdü

KONUYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kırıkkaleli eşini ve çocuklarını öldürdü                  

Ankara´nın Keçiören ilçesinde cinnet geçiren baba, eşi ve çocuklarına kurşun yağdırdı. Cinayet zanlısı eşinin Kırıkkaleli olduğu söylendi.

4 ÖLÜ 2 YARALI

Ankara´da cinnet getiren kişi, tabancayla eşi, kızı ve oğlunu öldürüp, iki kızını da yaraladıktan sonra intihar etti. Alınan bilgiye göre, Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi, Azık Sokağı´nda yaşayan Ahmet C. (51), akşam saatlerinde kızlarından birinin 2013 yılında Bodrum´da tacize uğradığını ve bu bilginin üç yıldır kendisinden saklandığını öğrendi. Bunun üzerine çıkan tartışmada Ahmet C, eşi Penbe C, oğlu Cihat ile kızları Aliye, Satı ve Hamide C´yi tabancayla vurdu.  Baba Ahmet C. daha sonra tabancayla göğsüne ateş ederek intihar etti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Penbe C, Aliye C. ve Cihat C. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Hamide C. ve Satı C. Dışkapı ve GATA hastanelerine kaldırıldı. Hamide C´nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çalışma başlatan polis, evde bir tabanca bulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.



1

Kayınpederinin Kurşunlarına Hedef Olan Eser Ereli’den Acı Haber

2

Vali Makas: “Şükürler Olsun Hiçbir Can Kaybımız Yok”

3

Yahşihan İtfaiyesi Bahadır Kimya Fabrikasındaki Yangına Koştu

4

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Yangınla Sarsıldı

5

Duman Ailesi Büyüklerini Uğurladı

6

İki Akraba Arasındaki Gerilim Felakete Yol Açtı

7

Yahşihan OSB’de Kaynak Kazası; 2 İşçi Can Verdi