"Kırıkkale’de Yaz Hazırlıkları Başladı"

Kırıkkale Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte şehir genelinde sivrisinek ve larva gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı.

Sivrisinek İlaçlaması Başladı

Belediye ekipleri, vatandaşların yaz aylarını daha sağlıklı ve rahat geçirebilmesi için ilaçlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Belediyeden yapılan açıklamada, “Kırıkkale’miz genelinde sivrisinek, larva gibi zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Halk sağlığını ön planda tutarak, yaşam kalitesini artırmak için sahadayız,” denildi.

Ekipler Sahada

Çalışmaların, özellikle su birikintileri, yeşil alanlar ve çöp konteynerleri çevresinde yoğunlaştırıldığı bildirildi. Belediye yetkilileri, ilaçlamanın periyodik olarak devam edeceğini ve vatandaşlardan bu süreçte duyarlılık göstermelerini beklediklerini ifade etti.



1

Kırıkkale Yaz Renklerine Hazırlanıyor

2

Meslek Lisesinde Öğrencilere Yangın Bilinci Aşılandı

3

Önal Esnafa “Bereketli Kazançlar” Diledi

4

"Kırıkkale’de Yaz Hazırlıkları Başladı"

5

Kimeski Mahallesi'nde Anlamlı Buluşma

6

Kaletepe ve Kurtuluş’a Yepyeni Parklar Geliyor

7

"Bayramlar Manevi Yenilenmenin ve Dayanışmanın Zamanıdır"