Kırıkkale’de Öğretmenler İçin Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Kırıkkale’de Öğretmenler İçin Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Bilim Merkezi’nde düzenlenen özel programda öğretmenlerle bir araya geldi. Etkinlikte öğretmenler için anlamlı bir hatıra oluşturuldu.

Kırıkkale Belediyesi 24 Kasım’ı Hatıra Ormanıyla Kutladı

Program kapsamında günün anısına “Hatıra Ormanı” oluşturularak fidanlar toprakla buluşturuldu. Başkan Önal ve öğretmenler birlikte fidan dikerek geleceğe nefes olacak bir çalışma gerçekleştirdi. Fidan dikiminin ardından öğretmenlerin katılımıyla çeşitli workshop etkinlikleri düzenlendi.

“Öğretmenlerimizin Emeği Geleceğimizdir”

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, öğretmenlerin toplumdaki rolüne dikkat çekerek tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Önal, paylaşımında şu mesajı verdi: “Çocuklarımızın geleceğine emek veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.” Kırıkkale Belediye tarafından düzenlenen etkinlik, katılan öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.



1

Karagülle İklimsa’dan Çeyrek Asırlık Gurur

2

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

3

Kırıkkale’de Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor

4

4 Köyde Yol Çalışmaları Tamamlandı

5

Keskin’de Ramazan Coşkusu! Fener Alayı Sokakları Aydınlattı

6

Yahşihan Belediyesi Yolları Yeniliyor

7

Daha Temiz Bir Şehir İçin Aralıksız Mesai!