KIRIKKALE’DE MİLLİ COŞKU

KIRIKKALE’DE MİLLİ COŞKU

A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile oynadığı maçı Kırıkkale’de yüzlerce kişi Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’da vatandaşlar ile birlikte izlediği karşılaşmada goller ile birlikte Kırıkkaleliler büyük sevinç yaşadı

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’te Çekya ile oynadığı maçın heyecanı Kırıkkale’de Cumhuriyet Meydanına Kırıkkale Belediyesince kurulan dev ekranda yaşandı. A Milli Futbol Takımı’nın golleri ile birlikte Kırıkkaleliler büyük sevinç yaşandı. A Milli Futbol Takımın güzel oyunu 2-1 galibiyetle sonlanırken, galibiyet coşkusunu Kırıkkaleli vatandaşlar Cumhuriyet Meydanında doyasıya yaşadı.

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, grup maçlarının hemşehrileri ile birlikte Cumhuriyet Meydanında izlediklerini özellikle de Çekya karşısında alınan galibiyetin çok anlamlı olduğunu vurguladı. Başkan Önal “Birlik ve beraberlik içinde milli takımımıza destek verdik. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de kenetlendik. Aldığımız galibiyeti doyasıya kutladık, gruptan çıktığımız için de ayrıca mutluyuz. Son 16 turunu da yine Cumhuriyet Meydanında hemşehrilerimiz ile birlikte coşkuyla izleyeceğiz” dedi. Maçı izleyen vatandaşlarda “Kırıkkale Belediyesine teşekkür ediyoruz, güzel bir etkinlik oldu. Hep birlikte maçı izledik. Ahmet Önal başkanımıza da teşekkür ediyorum" dediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız