KIRIKKALE’DE 19 MAYIS HALK KOŞUSU

KIRIKKALE’DE 19 MAYIS HALK KOŞUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kırıkkale Belediyesi tarafından organize edilen Halk Koşusu büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal organizasyona katılan Kırıkkalelileri tebrik ederek “Gençlerimizin enerjisi ve heyecanı, geleceğe dair umutlarımızı daha da artırıyor” dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kırıkkale Belediyesi tarafından "Halk Koşusu" gerçekleştirildi. Millet Bulvarı üzerinde ki tren garı önünde toplanan Kırıkkaleliler koşu öncesi küçük öğrenciler tarafından jimnastik gösterisi, büyükler kategorisinde tekvando ve boks gösterilerini izledi. Toplam 5 kilometrelik parkurda yapılan halk koşusu, Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın startıyla başladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ında vatandaşların koşusuna eşlik ettiği Halk Koşusunda, kimi ailelerde bebek arabaları ile katıldı. Belediye Başkanımız Önal Halk Koşusu koşu ile ilgili olarak “Her yaş grubundan vatandaşlarımız burada. Birinci bitiren arkadaşlarımız var. Bende koşuda vatandaşlarımıza eşlik etme fırsatı buldum. Coşkuluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız. Buradan bir kez daha büyük lider asrın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygılarımı, sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum" dedi. Koşuya katılan Kırıkkalelilerde organizasyonu gerçekleştiren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız