Kırıkkale Üniversitesinde Kuduz Endişesi

Kırıkkale Üniversitesinde Kuduz Endişesi

Kırıkkale Üniversitesinde şu günlerde kuduz endişesi yaşanıyor.

Kırıkkale Üniversitesinde Kuduz Endişesi

Kırıkkale Üniversitesinde şu günlerde kuduz endişesi yaşanıyor. Veteriner Fakültesinde kuduz şüphesiyle ameliyat edilen bir köpeğin kuduz olduğu anlaşıldı. Patoloji kliniğinde gerçekleştirilmesi gereken operasyonun korunaksız bir klinikte yapılmasının ardından köpeğin kuduz olduğunun anlaşılmasına rağmen bölgede herhangi bir önlem alınmayarak tüm çalışanların sağlığı tehlikeye atıldı. Teşhis için normal prosedür işletilirken sonrasında tam bir vurdumduymazlık örneği sergilenen olayın duyulmasının ardından tüm kampüste panik yaşandığı öğrenildi. Konuyu yargıya taşıyacak olan Türk Eğitim-Sen bugün basın açıklaması yapacak.



alpay tekin
11.12.2014 03:09:10
Kırıkkale Üniversitesinde Kuduz Endişesi Kırıkkale Üniversitesinde şu günlerde kuduz endişesi yaşanıyor. Veteriner Fakültesinde kuduz şüphesiyle ameliyat edilen bir köpeğin kuduz olduğu anlaşıldı. Patoloji kliniğinde gerçekleştirilmesi gereken operasyonun korunaksız bir klinikte yapılmasının ardından köpeğin kuduz olduğunun anlaşılmasına rağmen bölgede herhangi bir önlem alınmayarak tüm çalışanların sağlığı tehlikeye atıldı. üniversitede okuyan 24000 öğrenci 1500 civarında personel üniversitemiz yanı başında bulunan tıp fakültesi hastanesinde tedavi gören insanlar varken bu kadar insanın hayati tehlikesi neden önemli değil; üniversitemiz araştırma hastanesi olduğu halde bir önlem alınmamış, kampüs içinde ne memura nede öğrencilere duyuru yapılmamaıştır. halen öğrenciler kampüs içinde bulunan köpekleri sevmekte çünkü kuduz olacağından haberi yok yazıklar olsun böyle yönetime böyle insanlığa...

hakan Y
16.12.2014 16:04:24
yazık çok yazık... bir aşıyı bile çok görmüşler öğrencilere, hocalara.... nasıl bir iş bu ,,,,bırak git oryaıda bilen gelsin ...temizleyeciler noldu???