Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale Belediyesinden hızlı çalıştı

Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale Belediyesinden hızlı çalıştı

Geçtiğimiz hafta aniden yağan kar sebebiyle trafikte zor anlar yaşanan şehrimizde öyle bir yer vardı ki, bu sıkıntıları hissetmedi bile?

24 SAAT NÖBET
Şehrimizin ana caddelerinin bile zaman zaman sıkıntılar yaşadığı, ara sokaklarında ise herhangi bir çalışma gözlenmeyen karlı günlerde Kırıkkale Üniversitesi Merkez Kampüsü bu sıkıntıların hiçbirisini hissetmedi. Kar yağmaya başladığı andan itibaren çalışmalara başlayan ve 24 saat nöbet tutan Ulaştırma Komisyon Başkanlığı Karla Mücadele Ekibi, tam da sınav dönemine rastlayan bu günlerde öğrenci ve öğretim üyelerinin mağdur olmaması için hummalı bir çalışmayla kampüsün her sokağını kullanılır hale getirdi.

GÖREVE HAZIR EKİP
Geçtiğimiz günlerde karla mücadele için yaptıkları çalışmalardan bahsederken 72 ton tuz, 1 kepçe, Kar Küreme Bıçağı Takviyeli 2 traktör ve 11 personelle göreve hazır olduklarını ifade eden Park Bahçeler ve Ulaştırma Komisyonları Başkanı Erdal Poyrazer?in yönetiminde, kar yağmaya başladığında 24 saat nöbet usulüyle hizmet veren ekibin, her kış mevsiminde karla mücadele konusunda sınıfta kalan Kırıkkale Belediyesi?nden çok daha hızlı çalıştıkları da bu şekilde gözler önüne serilmiş oldu.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü