Kırıkkale Üniversitesi "3. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri"ne Katıldı

Kırıkkale Üniversitesi

Kırıkkale Üniversitesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Kariyer, Doğru Tercihle Gelecek" sloganıyla düzenlenen "3. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri"ne katıldı.

Gençlik Parkı Ulus Kapı Girişi'nde 53 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte üniversite tercih aşamasında olan gençler, kariyer hedeflerinde yer alan üniversiteler, bölüm ve programlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

İki gün süren etkinlikte akredite fakülte ve bölümleriyle, Ankara'ya yakınlığıyla dikkat çeken Kırıkkale Üniversitesinin standı üniversite adayı gençlerden büyük ilgi gördü. Kırıkkale Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Baybarshan Ali Kazancı, Keskin Meslek Yüksekokulu Halka İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr. Gör. Yusuf Karadere ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Betül Coşkun, gençlerle ve aileleriyle birebir görüşmeler yaptı. Üniversite ekibi; akademik birimler, fakülte ve meslek yüksekokulları ile akademik personeller  Kırıkkale’de konaklama ve kampüste yaşam hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Etkinliğin ikinci gününde standımızı ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katılımları sebebiyle Kırıkkale Üniversitesine teşekkürlerini iletti.