Kırıkkale Hayvan Pazarı Yeniden Hizmete Açıldı

Kırıkkale Hayvan Pazarı Yeniden Hizmete Açıldı

Kırıkkale’de İl Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonu’nun 28 Ağustos 2025 tarihinde aldığı karar doğrultusunda Hayvan Pazarı yeniden hizmete açıldı.

Kırıkkale Hayvan Pazarı’nda Denetim ve Hassasiyet Çağrısı

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, pazar yerinde gerekli denetimlerde bulunarak üreticilerle bir araya geldi. Ateş, hayvan hastalıklarının önlenmesi için yetiştiricilerin hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı.

“Aşısız ve Kimliksiz Hayvan Satın Alınmamalı”

Ateş, özellikle kimliklendirilmemiş ve aşısı yapılmamış hayvanların satın alınmaması gerektiğini belirterek, satın alınan hayvanların yalnızca Bakanlığın belirlediği belgelerle nakil edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yetkililer, alınan tedbirlerin hem hayvan sağlığını hem de üreticilerin ekonomik kayıplarını önlemeye yönelik olduğunu ifade etti.



1

Hüseyin Kahya Parkı’nda Gönül Sofrası

2

Nur, Çarşı ve Nokta Camii’nde İkram Sürprizi

3

Önal'dan Şehit Annesine Duygusal Vefa Ziyareti

4

Bakan Yardımcısı Madak’tan Keskin’e Yakın Takip

5

Yahşihan’da Toplu Taşıma Denetimi

6

Genel Merkez’den Kırıkkale Teşkilatına Destek

7

Yahşihan’da Ulaşım Konforu Artıyor