Kırıkkale FK yönetimi önemli kararlar aldı

Kırıkkale FK yönetimi önemli kararlar aldı

Kırıkkale Futbol Kulübü Başkanı Adnan Duman ve yönetim kurulu üyeleri, yeni sezon öncesi bir araya geldi. Bilet fiyatlarından kombine ücretlerine, forma satışından reklam anlaşmalarına kadar birçok konular toplantıda ele alındı.

KULÜP, TAKIM VE ŞEHİR MAÇA HAZIR
TFF 3. Lig 4. Grupta hazırlıklarını sürdüren ve yeni sezon için bütün kamplarını tamamlayarak artık geri sayıma başlayan Kırıkkale Futbol Kulübü, 7 Eylül Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı maça konsantre olmuş durumda. Sezon öncesi birlik ve beraberlik sergileyen Kırıkkale FK Kulüp Başkanı Adan Duman ve yönetim kurulu üyeleri bir arya gelerek önemli kararlar aldı. Alınan kararlar arasında takımın bütçesi, yapılan transferler, forma satışı, bilet satısı, Kırıkkale FK store mağazası ve reklam anlaşmaları gibi kararlar alındı. 
SEZONLUK BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ 
Toplantıda alınan kararlar şu şekilde belirtildi; “11 Mayıs tarihli kongrede açıklanan borçlar listesi ve gerçekte olan borçların arasındaki borç hakkında görüşüldü. Kişiler ve kamu kurumlarına olan borçlar haricinde borçların ödendiği belirtildi. Yaklaşık 65 Milyon Liralık bir bütçenin Adnan Duman tarafından oluşturulduğu ve bu bütçe ile futbolcu transferleri, kamp giderleri, teknik heyet ödemeleri ve spor malzemeleri gibi genel ödemeler gerçekleştirildiği bilgisi verildi.  Kombine bilet satışları ile ilgili fikir alışverişi yapıldı ve sonuç olarak; protokol tribününde 300 koltuk için 10 bin TL, sağ ve sol kapalı tribünleri için 1000 TL, Maraton tribünü için ise 500 TL sezonluk ücretler belirlendi.”
ÖZEL FORMALAR İÇİN 6 BİN TL FİYAT
“Genel bilet satışı ile ilgili ise kapalı tribünler 100 TL açık tribünler ise 50 TL olarak belirlendi. Forma satış kampanyası ile ilgili görüşmeler yapıldı ve sonuç olarak; 1000 adet üretilen özel formaya 6 bin TL fiyat belirlendi ve yönetim kurulu üyelerinin bu formayı satmaları ile ilgili görev tevdi edildi. Buna istinaden Adnan Duman 100, Ramazan Ayan 110, Akın Duman 100 ve diğer yönetim kurulu üyeleri 50’şer forma satışı ile ilgili destek olduklarını bildirdiler. Taraftar formaları ile ilgili olarak da toplamda 20 bin adet üretilecek 3 farklı tasarım
formanın, bin TL fiyat belirlenerek Aybimaș, Asspor ve AGS (öneri) Mağazalarında satışı ile ilgili karar alındı. “
OTOPARKA OTO YIKAMA AÇILACAK 
“Ayrıca tüm Kırıkkale'de forma satışları ile ilgili; genç, yaşlı, kadın, erkek, yetişkin ve çocukların forma satın almalarını sağlamak için yönetim kurulu üyelerinin 1000’er adet forma satışı ile ilgili desteği istendi. Bireysel bağışlar ile ilgili bir sonraki toplantıda tüm yönetim kurlu üyelerinden bilgi istendi. Otopark gelirlerinin önceki ve sonraki halinin durumu anlatıldı ve gelirlerin artırılması için otoparka oto yıkama açılabileceği ile ilgili fikir beyan edildi. Kamu kurumlarının desteği ile ilgili Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ı bilgilendirilmesi yönünde fikir birliği sağlandı.”
REKLAM GELİRLERİ ARTIRILACAK 
“Reklam gelirlerinin artırılması için Stadyum ‘da reklam panoları çalışması yapılması gerektiği kararlaştırıldı ve bu konunun yürütülmesi için Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yahşi görevlendirildi. Youtube üzerinden stadyuma gelemeyen taraftarlarımız için yayın yapılması ve bu yayınlara reklam alınarak kulübe katkı sağlanması ile ilgili Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yahşı görevlendirildi.  Tüpraş, Gazbeton gibi firmalara giren tanker ve tırlardan bağış alınması ile ilgili Hacılar ve Bahşılı Belediye Başkanları ile görüşme yapılması kararlaştırıldı.”
SAHTE FORMA VE ÜRÜN SATIŞI ÖNLENECEK
“Kulübün Mali Müşavirinin değiştirilmesi ile ilgili Mürsel Akçay, Kürşat Çiçek ve Resul Doluca isimleri önerildi. Taraftar dernekleri ya da grupları tarafından Kırıkkale FK'ya ait fason ya da sahte bütün ürünlerin satışının önüne geçilmesi, taraftar derneklerinin bu ürünü kullanarak kişi, kurum ya da kurumlardan maddi ve manevi destek istemesinin önüne geçilmesine yönelik karar alındı. Kulübe ait bütün satışı yapılacak olan ürünlerin Aybimaş Mağazasında açılacak olan Store Mağazası ile anlaşması yapılan mağazalarda satışının yapılması, bunların dışında hiçbir şekilde satışın yapılamayacağı kararlaştırıldı.”

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız