Kırıkkale Belediyesinden 19 Mayıs’ta Dolu Dolu Kutlama

Kırıkkale Belediyesinden 19 Mayıs’ta Dolu Dolu Kutlama

Kırıkkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın coşkuyla kutlanması için bir dizi etkinlik düzenliyor. Kubat, Mert Kaya gibi isimlerin sahne alacağı konser öncesi Halk Koşusu gerçekleşecek.

Halk Koşusu devamında İki Ayrı Konser

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal tüm gençleri ve Kırıkkalelileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına davet etti. Halk koşusu ve iki ayrı konserin gerçekleşeceği kutlamalarda Kırıkkalelilere müzik ziyafeti verilecek. Saat 14.00’de Kırıkkale Tren Garı önünden başlayacak Halk Koşusuna Belediye Başkanı Ahmet Önal’da gençler ile birlikte koşacak. Koşunun ardından saatler 20.00’de Mert Kaya, Kırıkkalelileri türküler ile coşturacak ardından da Halk müziğin son dönemlerde önemli temsilcisi Kubat saat 21:00’de sahne alacak. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Kırıkkaleliler unutulmaz bir geceye imza atacak.

 Önal “19 Mayıs Coşkusunu Birlikte Yaşayalım”

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 19 Mayıs kutlamalarına başta gençler olmak üzere tüm Kırıkkalelileri davet ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Ben, sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözünü ilke edinerek bu yılki 19 Mayıs kutlamalarımızda resmi program sonrası Halk Koşusu gerçekleştireceğiz. Ardından 19 Mayıs coşkusunu bir arada yaşamanın gururunu düzenleyeceğimiz konserler ile devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimi 19 Mayıs kutlamalarına katılmaya davet ediyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız