Tarih: 07.10.2024 16:09

Kırıkkale Belediyesi Filosuna 23 Yeni Araç Kattı

Facebook Twitter Linked-in

ARAÇ LANSMANINA BÜYÜK İLGİ 
Kırıkkale Belediyesi, araç tanıtımını Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdi. Araç tanıtım lansmanına Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Osman Cebeci, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir, Recep Sefer, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

23 YENİ ARAÇ HİZMETTE 
Bu kapsamda; 5 adet İlaçlama Aracı (Ford Transit Çift Kabin), 1 adet Çift Kabin Transit, 1 adet Çift Kabin Çöp Taksi, 1 adet Eskavetör, 1 adet Golf Aracı, 4 adet Hizmet Aracı, 5 adet Elle Çekmeli Elektrikli Süpürge (Fil olarak adlandırılıyor), 2 adet 4 Metre Küplük Yol Süpürge Aracı, 1 adet Yol Yıkama Aracı 8 bin litrelik aranzöz ve 2 adet Minibüs servis aracı olmak üzere toplam 23 araç Kırıkkale Belediyesi Müdürlüklerinde hizmete başladı.

YILMADAN VE YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ
Araç tanıtım töreninde bir konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Çıktığımız yolda 200 bine yakın hemşehrimize hizmet verebilmek için gece gündüz demeden, bahanelere sığınmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizi en iyi ve en hızlı şekilde yerine getirebilmek için araç filomuzu da sürekli güçlendirmemiz, en son teknoloji ekipmanlara sahip olmamız gerekiyor. Bu doğrultuda iş makineleriyle birlikte toplam 23 aracı belediyemizin bünyesine kazandırdık.

23 ARACIN TOPLAM MALİYETİ 41 MİLYON 
Bu araçlar, 5 adet İlaçlama Aracı (Ford Transit Çift Kabin), 1 adet Çift Kabin Transit, 1 adet Çift Kabin Çöp Taksi, 1 adet Eskavetör, 1 adet Golf Aracı, 4 adet Hizmet Aracı, 5 adet Elle Çekmeli Elektrikli Süpürge (Fil olarak adlandırılıyor), 2 adet 4 Metre Küplük Yol Süpürge Aracı, 1 adet Yol Yıkama Aracı 8 bin litrelik aranzöz ve 2 adet Minibüs servis aracının toplam maliyeti 41 milyon. Kırıkkale’mize hayırlı olsun.

BELEDİYEMİZİN ARAÇ SAYISINI YÜKSELTTİK 
Yeni araçlarımızla birlikte belediyemizin sahip olduğu araç sayısını yükseltmiş olduk. Alımını gerçekleştirdiğimiz 23 aracımızın belediyemize ve Kırıkkale’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah bizlere bu araçlarımızla birlikte Kırıkkale’mize ve hemşehrilerimize en güzel projeleri, en güzel hizmetleri gerçekleştirmeyi bizlere nasip etsin. Dışarıdan hizmet almıyor araç sayısını artırıyoruz.

2 YILDA ARAÇLAR KENDİSİNİ AMORTİ EDECEK 
Bu araçlarımızın belediyemize toplam maliyeti ise 41 milyon lira yeni araçlarımız yaklaşık 2 yıl gibi bir sürede kendilerini amorti edecekler ve maliyetlerini karşılamış olacaklar. Diğer taraftan bünyemize kattığımız yeni araçlarımızla birlikte dışarıdan hizmet almadan araç sayısını artırmış oluyoruz. Alımını gerçekleştirdiğimiz 23 aracımızın tekrardan belediyemize ve Kırıkkale’mize hayırlı olmasını diliyorum. Programımıza teşriflerinizden ötürü siz değerli misafirlerimize ve protokolümüze teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından dua edilerek kurdele kesildi. Önal ve beraberindekiler, daha sonra araçları inceledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —