Kırıkkale Belediyesi, Altyapı Sorunlarını Tek Tek Çözüyor

Kırıkkale Belediyesi, Altyapı Sorunlarını Tek Tek Çözüyor

Kırıkkale Belediyesi, yağmur suyu altyapısında yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“Şehrimizin Her Noktasında Titizlikle Çalışıyoruz”

Daha önce yağmur suyu taşkınları nedeniyle sıkıntı yaşanan TOKİ Blokları önünde, ekipler tarafından başlatılan sellik, mazgal ve asfalt serim çalışmaları hızla devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Çalışmalarda görev yapan personele kolaylıklar dileyen Başkan Önal, “Şehrimizin her noktasında sorunları çözmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için titizlikle çalışıyoruz.” dedi.

TOKİ Bölgesi Yeniden Güvenli ve Konforlu Hale Geliyor

Belediye yetkilileri, altyapı ve üstyapı yatırımlarının şehrin farklı bölgelerinde eş zamanlı olarak devam ettiğini belirterek, Kırıkkale’nin modern ve güvenli bir şehir kimliğine kavuşması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.



1

Bakan Yardımcısı Madak’tan Keskin’e Yakın Takip

2

Yahşihan’da Toplu Taşıma Denetimi

3

Genel Merkez’den Kırıkkale Teşkilatına Destek

4

Yahşihan’da Ulaşım Konforu Artıyor

5

Önal, Gürler Mahallesi Sakinlerini Dinledi

6

Kırıkkale’de Mera Islah Çalışmaları Başladı

7

Keskin Belediyesi’nden Kesintisiz Su İçin Önemli Adım