Kırıkkale için çalışacağız

Kırıkkale için çalışacağız

TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

Kırıkkale için çalışacağız

24 Haziran´da yapılacak olan seçimde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olan Mali Müşavir Resul Doluca seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Doluca, ?Bizlere görev verilirse Kırıkkale için güzel çalışmalara imza atacağız? dedi.

TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

E-Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ´ı, makamında ziyaret eden Doluca, ?24 Haziran Erken Genel Seçimi, Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olacaktır. Çünkü Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçilecektir. Ömrü bir yıl bile sürmeyen hükümetler büyük ve uzun süre isteyen yatırımları yapabilirler mi? Zaten geçmiş dönemleri yaşı müsait olanlar hatırlamaktadırlar.

TÜRKİYE İÇİN EN GÜZEL ÖRNEK OLMUŞTUR

Genç kardeşlerime de son yaşanan 15 milletvekilinin istekleri dışında transferi eski Türkiye için en güzel örnek olmuştur. Yeni hükümet sistemi ile seçmen iradesini yok sayan böyle olaylar artık tarihte kalacaktır. İşte burada bu seçimin önemi ortaya çıkmaktadır ki, mecliste cumhurbaşkanını seçtiren parti kesinlikle salt çoğunluğu elde etmelidir. Yeni sistemin uyum yasalarının süratle çıkabilmesi buna bağlıdır. İstikrar ve İstikbal için yeni sistemin sağlıklı işletilmesi için en az salt çoğunluk hayati önem arz etmektedir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız