Kırıkkale'de yol sorunu kalmayacak

Kırıkkale

Halk günü etkinliğinin bu hafta 41'ncisi düzenlendi. Halk günü etkinliğinde vatandaşlara açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, yol problemleri ile alakalı olarak, bahar sezonunda bu çalışmaların yoğun biçimde yapılacağını söyledi.

41’NCİ HALK GÜNÜNDE YOL SORUNU AĞIRLIKLI ŞİKÂYETLERE BAŞKAN YARDIMCISI BAKIR CEVAP VERDİ.

Kırıkkale’de yol sorunu kalmayacak

Halk günü etkinliğinin bu hafta 41’ncisi düzenlendi. Halk günü etkinliğinde vatandaşlara açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, yol problemleri ile alakalı olarak, bahar sezonunda bu çalışmaların yoğun biçimde yapılacağını söyledi.

VATANDAŞLAR ŞİKÂYETLERİNİ İLETİYOR

Haftanın Perşembe günleri düzenlenen halk günü etkinliğinin bu hafta 41’ncisi gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe vatandaşlarımız yine ilgi gösterdi. Parkomat konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden bazı vatandaşlara,  Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır “Bugün itibariyle, Belediyemizin yapmış olduğu düzenleme ile Parkomat şirketi değiştirildi. Bu iş artık Belediyemiz kontrolünde sağlanacak. Yaşanan sıkıntıyı biliyorduk ve bu konuda hukuki sürecin bitmesini bekliyorduk. Bu konuda çözüm için adım atmış olduk” diye konuştu.

BAHAR SEZONU YOLLAR YAPILACAK

Birkaç yol problemini de dile getiren vatandaşlara, yol çalışmalarının belli periyot dahilinde yapıldığını ifade Belediye Başkan Yardımcısı M. Erol Bakır, “Şehrimizde ara sokaklar dahil olmak üzere sıkıntısı olan her yeri çok iyi biliyoruz. Bu konuda herkesin bildiği gibi sezon açılışı ile birlikte, çalışmalarımızda başlayacak. İnşallah bahar sezonunu dolu dolu geçireceğiz” şeklinde konuştu.  Düzenlenen halk günü etkinliğinde diğer Belediye Başkan Yardımcıları ve birim Müdürleri hazır bulundu.