Kimyasal icatları sergilediler

Kimyasal icatları sergilediler

Kırıkkale Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu öğrencileri bilim şenliği düzenledi. Öğrenciler şenlikte yaptıkları kimyasal icatları sergiledi.

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Okul bahçesinde yapılan sergide birbirinden ilginç konular ele alındı. Sergide en çok öğrencilerin öğretmenlerinin avuçları içinde ateş yakması dikkat çekti. Sergide öğrencilerin biyoloji, fizik, kimya, tarih ve sosyal bilimler gibi farklı bilimsel çalışmaları yer aldı. Farklı bilimsel çalışmaların sergilendiği projeler bir biriyle yarıştı. Sergide özellikle öğrencilerin yaptığı kimyasal deneyler dikkat çekti. Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, "Bilim Şenliği geleceğin bilim adamlarının bu günden varlığını hissettirdiği güzel bir çalışma. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum." dedi.

 

LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURAN ÜLKELERDİR

Kimya Öğretmeni Orhan Galipoğuları, "Büyük ve güçlü Türkiye`nin temeli bilim toplumundan ve doğru alanlarda yetiştirilmiş bilim adamlarından oluşacaktır. Bilginin kölesi değil efendisi olmayı başarmış milletler uluslar arası arenada liderlik koltuğuna oturan ülkelerdir. Türkiye bu anlamda önemli adımlar atmaktadır. Kızılırmak Eğitim Kurumları eğitim tecrübesiyle bu olumlu adımlardaki yerini almıştır." diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ