Kiminle yarışıyoruz belli değil

Kiminle yarışıyoruz belli değil

Yaklaşan Türk Metal Sendikası Şube Yönetimi Seçimleri öncesinde gazetemizi ziyaret eden işçi birliği platformu adayları Serdar Murat Can, Hasan Akaya ve Erdoğan Eldemir şu ana kadar adaylığını açıklayan ekibin kendilerinin olduğunu, mevcut yönetimin her i

YAKLAŞAN TÜRK METAL SENDİKASI KIRIKKALE ŞUBE YÖNETİMİ SEÇİMLERİ HIZ KAZANDI.
 
İNKAR İLE BİR YERE VARILMAZ
Mevcut Şube Başkanının geçtiğimiz günlerde İmla işletmesinde yüzlerce işçinin gözü önünde yaptığı açıklamayı sonara inkar etmesinin çok dikkat çekici olduğunu dile getiren Serdar Murat Can ?Bu çaresizliğin bir kanıtıdır. Bir sendikacı var oluş sebebi olan işçiyi yok sayamaz. Yüzlerce işçinin önünde ekibini açıklayacaksın ardından her fabrikada el altından söz verdiğin insanlar tepki gösterince ben böyle bir şey demedim diyeceksin. Sendikacılık ciddi bir iştir. Sorumluluk ister. İnsanlar ağızlarından çıkan sözlere dikkat edecek? şeklinde konuştu.
 
BAŞARISIZ MI OLDULAR?
Sayın Öcal?ın delege seçimlerinden sonra ekibini açılayacağını söylemesine bir anlam veremediklerini ifade eden Serdar Murat Can ? Sayın Başkan çıkıyor on yılda yapılmayanı üç yılda yaptık diyor. Bununla öğünüyor. Bu çalışmaları tek başına mı yaptı. Şube Sekreteri ve mali sekreter olan arkadaşımız başarısız mı? Bunlara açıklık getirmesini istiyoruz. Ortada bir başarı yada başarısızlık varsa bu tüm yönetimin değil mi?? dedi.
 
HER FABRİKADA SÖZÜ VAR
Mevcut Şube Başkanın her fabrikada birkaç kişiye sözünün olduğuna dikkat çeken Erdoğan Eldemir ? Her iş yerinde ayrı bir insanla beraber olduğunu iddia ediyor. Delege seçimi sonrasında bu insanlardan ekip yapmaya çalışacak gelen tepkileri de Genel Merkezimiz böyle istedi diye geçiştirmeye çalışacak. Kimsenin Türk metal Sendikası gibi ülkemizin en büyük ve en köklü işçi hareketi olan Türk Metal Sendikası Genel merkezini zan altında bırakmaya hakkı yoktur, haddi de yoktur. Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum bu seçimin garantisi Türk Metal Sendikası Genel Merkezidir? dedi.
 
İŞÇİ HER OLUP BİTENLERİ GÖRÜYOR
Yapılan bu çalışmaları işçinin gördüğünü ifade eden Hasan Akaya ise şunları söyledi ? MKE işçisi yapılan tüm bu çalışmaların farkında. Dışarıda başka iş yerlerinde başka sözlerle, dolaylı yönden işçiye baskı yapmayla bir yara varılmaz. Siz ne yaptıklarınızı anlatın. İşçi arkadaşlarımızın iradesine saygı duyun. Emin olun işçi arkadaşlarımızın gönlünü kazanmak, çeşitli seçim oyunlarıyla koltuk kazanmaktan daha iyidir. Sayın şube yönetimi sizlere sesleniyorum siz üç yıldır ne yaptığınızı anlatın taktiri yüce Allah?a ve MKE işçisine bırakın. İnanın o zaman kazanırsınız? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ