Kim hangi renkle yarışacak?

Kim hangi renkle yarışacak?

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, kongre için delege müracaatlarının Pazartesi günü tamamlandığını açıkladı. Yaptıkları çalışma sonucunda kendi ekiplerinin 138 delege yazdığını belirten Öcal, kongrenin tüm işçilere, sendikaya ve Kır

DELEGE SEÇİMİM TAMAMLANDI

Önceki gün Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Muharrem Aslıyüce başkanlığında muhtemel adaylar ile toplantı yaptıklarını belirten Şube Başkanı Mürsel Öcal, seçim pusulalarını belirlediklerini söyledi. Seçimde Mürsel Öcal mavi, Serdar Murat Can sarı, Bahtiyar Polat ise yeşil rengi kullanacak. Delege seçimlerinin Pazartesi günü tamamlandığını hatırlatan Mürsel Öcal, Serdar Murat Can, Hasan Akkaya ve Erdoğan Elidemir?in Çelik, Silah ve Hurda Fabrikalarından toplam 62 delege Bahtiyar Polat?ın ise, Tapa, Mermi, İmla ve Mühimmat Fabrikasında 48 delege müracaatını yaptırdığını söyledi.

 

SEÇİM 8 MART?TA

Delegelerin belli olmasından sonra açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Mürsel Öcal, kendilerine verilen desteklerden dolayı tüm MKE çalışanlarına teşekkür etti. 19 Mart`ta delege seçimi yapılacağını dile getiren Başkan Öcal, delege seçimlerinin Türk Metal Sendikasına, MKE çalışanlarına ve Kırıkkale?ye hayırlı olmasını dileyerek, seçimin sağ duyulu bir şekilde bitmesini istedi. Öcal, ?Sözün bittiği yer olan delege müracaatlarını tamamladık. 150?nin yarısından bir fazlası olan 76 delege sayısını bile yazamayan arkadaşlarımız iş yerinde ne konuşuyor merak ediyoruz. Bundan sonraki süreci kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.? diye konuştu. MKE 19 Mart delege seçimlerinden sonra 8 Nisan`da şube kongresi yapılacak.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ