Kılıçdaroğlu’nun çay sohbeti mitinge dönüştü

Kılıçdaroğlu’nun çay  sohbeti mitinge dönüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin çözülmeyecek hiçbir sorunun olmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu “Ama sorunları beraber çözersek sonuç alırız” dedi. Kılıçdaroğlu Yozgat’taki muhtarlar buluşmasından sonra dönüşte Balışeyh ilçesine uğrayarak burada partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

PARTİLİLERLE ÇAY İÇEREK SOHBET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat’taki Muhtarlar buluşması programı dönüşünde Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine uğrayarak, burada partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Balışeyh ilçesinde bir kahvehanede oturan Kılıçdaroğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kılıçdaroğlu’na CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık Balışeyh ilçe Başkanı Mustafa Keskin ve partililer eşlik etti.

 

TÜRKİYENİN ÇÖZÜLMEYECEK SORUNU YOK

Genel Başkan Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamada Türkiye’nin çözülmeyecek sorunun olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu “Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir bir sorunu yoktur. Ama sorunu beraber çözebilirsek sonuç alırız. Onun içinde sabırla bekleyeceğiz, güzellikle bekleyeceğiz, sandığı bekleyeceğiz. Gelecek oyumuzu kullanacağız ve bir dikta yönetimine son vereceğiz. Büyük sıkıntılarınız var biliyorum. Çiftçinin sıkıntıları var biliyorum. Esnafın sıkıntıları var biliyorum. Bunların tamamı çözülür” dedi.

 

BÜYÜK SIKINTILARIMIZ VAR BİLİYORUM

Kılıçdaroğlu ‘Büyük sıkıntılarınız var biliyorum. Çiftçinin, esnafın sıkıntısı var biliyorum. Bunların tamamı çözülür tamamı. Söyledim, çiftçinin bankalara olan borcu, tarım krediden aldıkları borcu bunların faizlerini sileceğiz bir hafta içerisinde, esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini, esnaf kefaletten aldıkları kredilerin faizlerini bir hafta içerisinde sileceğiz. Sizler rahat edeceksiniz. Bu ülkeyi, bütün vatandaşları üretimle buluşturacağız. İstihdam yaratacağız. Binlerce, milyonlarca çocuğumuz işsiz. Sizden isteğim sadece şu, gittiğiniz her yerde şunu söyleyin. Artık bu düzen burada noktalanmalı. Bu düzeni bizim değiştirmemiz lazım. Daha ahlaki bir düzen, daha insanca bir düzen, rahatça olacak bir düzeni sağlamak zorundayız.’ ifadelerini kullandı.  

 

KILIÇDAROĞLU ECEVİT’İ ANDI

Kılıçdaroğlu eski Genel Başkan Bülent Ecevit’i de de anarak ‘Rahmetli Ecevit'in bize mirasıdır. Ne ezen, ne ezilen, insanca rahatça bir düzen. İnsanca ve hakça bir düzeni beraber sağlayacağız.’ diyen Kılıçdaroğlu ‘Yozgat’ı gezdim. Oyumuzun en düşük olduğu yerlerden birisiydi, ceplerim kağıt doldu. Herkes iş bekliyor. Bir kişinin yapabileceği iş değil bu, beraber yapacağız beraber. Yaşlısı, genci, kadını, erkeği hep beraber gideceğiz sandıkta bu düzeni değiştireceğiz. Böylece dünya siyaset tarihine güzel bir armağan bırakacağız. Bunlar artık ekonomiyi de devleti de yönetemiyorlar. Öyle bir kapasiteleri artık yok. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Gidiyor bakıyor acaba Biden bana gülecek mi? Benimle tokalaşacak mı? Bu ülkeyi Biden mi yönetiyor sen mi yönetiyorsun? Bunları değiştireceğiz. Unutmayın bu ülkenin huzuru için, bu ülkenin kalkınması için, bu ülkenin zenginleşmesi için her şey var. Olmayan iktidar. Bize yakışan da o iktidar koltuğuna oturmaktır "şeklinde konuştu

 

 

 

 

 

 

 

BU DÜZENİMİZİ DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIM

 “Söyledim çiftçinin bankalara olan borcu, tarım krediden aldıkları borcu bunların faizlerini sileceğiz bir hafta içersin de.  Esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini, Esnaf Kefaletten aldıkları kredilerin faizlerini bir hafta içerisinde sileceğiz. Sizler rahat edeceksiniz. Bu ülkeyi bütün vatandaşları üretimle buluşturup, istihdam yaratacağız. Binlerce çocuğumuz, milyonlarca çocuğumuz işsiz. Sizde isteğim sadece şu gittiğiniz her yerde şunu söyleyin artık bu düzen bu arada noktalanmalı. Bu düzenimizi değiştirmemiz lazım”

 

NE EZEN, NE EZİLEN, İNSANCA HAKÇA BİR DÜZEN

“Daha ahlaki bir düzen, daha insanca bir düzen, rahatça bir düzeni sağlamak zorundayız. Rahmetli Ecevit’in bize mirasıdır. Ne ezen, ne ezilen, insanca hakça bir düzen. İnsanca ve hakça bir düzeni beraber sağlayacağız. Tek başıma benim gücüm yetmez, onu söyleyeyim. Gücümü sizden alacağım. Sizin sözcünüz olacağım, sizin dertlerinizi dile getireceğim, ama sizin çözümlerinizi de dile getireceğim. İçimizde çok sayıda evladı var, insanlarımızın evladı var. Ve bu çocuklar işsiz. Bunların tamamı işsiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız