Kılıç, “Kırıkkale’yi beraber yöneteceğiz”

Kılıç, “Kırıkkale’yi beraber yöneteceğiz”

İYİ Parti Milletvekili 2. Sıra adayı Orhan Kılıç, Kırıkkale Ticaret Borsası, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

SERİ ZİYARETLER
14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekili seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden İYİ Parti Milletvekili 2. Sıra adayı Orhan Kılıç, Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ve yönetimini, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci ile yönetim kurulu üyeleri ve Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Serdar Murat Can ile yönetimini ’nu ziyaret etti.

KIRIKKALE ÜZERİNE BİLGİLER VERİLDİ
Ziyaretlerden sonra açıklamada bulunan Kılıç, “Bizleri Anadolu misafirperverliği ile kabul eden ve Kırıkkale üzerine engin bilgileri ile bizleri aydınlatan;  Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Sayın Harun Sümer ve meclis üyelerine, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Osman Cebeci ve yönetim kurulu üyelerine, Oğuz Boyu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Serdar Murat Can ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. İnşallah Kırıkkale’yi birlikte yöneteceğiz” dedi. Ziyaretlerde İYİ Parti Kırıkkale 2. Sıra Milletvekili adayı Orhan Kılıç’a İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran’da eşlik etti.



1

“Gönül Siyaseti” İçin MHP Teşkilatı Sahada

2

200 Kişi BBP’yi Bırakıp İYİ Parti’ye Geçti

3

AK Parti Kırıkkale’de 2028 Hedefleri Masaya Yatırıldı

4

Yerel Yönetimler Zirvesinde Kırıkkale Vurgusu

5

AK Parti Kırıkkale’den Ankara’da Birlik ve Sadakat Vurgusu

6

Aydın Demirdirek AK Parti’den İstifa Etti

7

Öztürk’ten Cezaevi Projesi Hakkında Önemli Açıklamalar