Keskin'e kadın eli değecek

Keskin

AK Parti Keskin Belediye Başkan adayı Esra Yılmaz Aksoy Keskin'de yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Keskin'in tarihi bir geçmişi olduğunu belirten Aksoy öncelikle bu yapının yeniden canlandırılması gerektiğini bildirdi.

İLK VE TEK BAYAN ADAY

İlk adaylığının açıklandığı sıralarda adaylığına pek sıcak bakılmadığını ancak şimdilerde özellikle hanımların kendisini adeta bağırlarına bastıklarını belirten Aksoy Keskin’in uzun yıllar ihmal edildiğini kaydetti. Yılların birikimi sonucunda Keskin’in bugün gerçekten köklü yatırımlara ihtiyacının olduğunu belirten Esra Yılmaz Aksoy oysa Keskin ilçesinin bölgenin en eski ve en büyük ilçelerinden birisi olduğunu kaydetti. Hatta Keskin’in Kırıkkale’den önce ilçe olduğunu belirten Aksoy bu zamana kadar ilk kadın belediye Başkan adayı olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Aksoy “Keskin’e kadın eli değecek” dedi.

 

SEÇİM BÜROSU DOLUP TAŞIYOR

AK Parti Keskin Belediye Başkan adayı Esra Yılmaz Aksoy Keskin ilçe merkezinde açtığı seçim bürosunda seçmenleri ile çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor. Babası eski Milletvekili Yaşar Yılmaz’ın da desteğini alan Aksoy çalışmalarında babasının tecrübelerinden de faydalanıyor. Kurduğu seçim çalışması ekibiyle diğer adaylar gibi ev ziyaretleri, çarşı Pazar gezileri, parti faaliyetleri ve propaganda çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Keskin’de hatta Kırıkkale’de ilk bayan aday olma özelliğinide taşıyan Aksoy seçim çalışmalarına başladığı ilk günden bu yana uzun yol kat ettiğine inanıyor. Babası Yaşar Yılmaz ise kızının seçimden başarılı çıkması için elinden gelen çabayı hiç tereddütsüz harcıyor. 



Adem ile Havva
3.03.2014 23:47:36
Esra hanim babasinin tecrubelerinden faydalanmasi gerekir. Zira kendisi 2011 yilinda CHP Kirikkale millet vekili adayi olmus ve kaybetmisti. Kaybetmeyi icine sindirmeyi Esra Hanim bu gunden tecrube etmeli. Degilse kendine yazik etmis olur.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız