Kendi işini kurmak isteyene 30 BİN TL

Kendi işini kurmak isteyene 30 BİN TL

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, kendi işyerini kurmak isteyenlere KOSGEB tarafından 30 BİN TL destek verildiğini söyledi. Kadınların bu projeye destek vermesi gerektiğini belirten Gök, ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını bildirdi.

KADIN GİRİŞİMCİLERE İMKAN 
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile KOSGEB arasında imzalanan protokol çerçevesinde ?Kadın Girişimcilere Yönelik? eğitimler devam ediyor. Küçük ve Orta Ölçekli işletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO) tarafından kısa süre önce imzalanan protokol çerçevesinde eğitimler devam ediyor. Eğitimlere katılan 30 kursiyerden başarılı olanlara sertifika verilerek, kendi iş yerini kurmak isteyen girişimciye 30 bin TL hibe desteği sağlanacağı bildirdi. 
BAŞARIYLA TAMAMLADILAR 
4 eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayan TSO, beşinci eğitimin startını da 30 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirildi. 9 gün sürecek eğitim kapsamında başarılı olan ve kendi iş yerini açmak isteyen kursiyerlere 30 bin TL hibe, 70 bin TL?de uzun vadeli kredi imkânı sunuluyor. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, kendi işyerini kurmak isteyenlere KOSGEB tarafından 30 BİN TL destek verildiğini söyledi. Kadınların bu projeye destek vermesi gerektiğini belirten Gök, ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını bildirdi
AMAÇ EKONOMİYE DESTEK
Kendi işini kurmak isteyen bayanların bu kapsamda ev ekonomisine katkı sağlayacağını belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, TSO olarak ekonomi alanında üzerlerine düşen her türlü görevi yapacaklarını söyledi. Her konuda bayanlara destek sağlayacaklarını ifade eden Gök, ?Bu projeler kapsamında amacımız ülke ekonomisine ve bayanların ev ekonomisine katkı sağlamasıdır? dedi. Gök?ün konuşmasının ardından KOSGEB uzmanı tarafından kursiyerlere çeşitli bilgiler verildi.


Anahtar Kelimeler: 0