Kayıt yaptırana hediye yağmuru

Kayıt yaptırana hediye yağmuru

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) 2013-2014 eğitim öğretim yılı kayıt yaptıran öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini duyurdu.

KALİTEYİ BENİMSİYORUZ

KÜ`den yapılan yazılı açıklamaya göre, nitelikli eğitim ve özgün araştırmalarında kaliteyi sürekli iyileştiren, bilimsel faaliyetleri ve topluma hizmeti ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan seçkin bir üniversite olmayı kendine vizyon edinen üniversitenin kayıt yaptıran başarılı öğrencileri de ödüllendireceğini bildirdi. Yapılan açıklamada "Üniversitemizi Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk 100 öğrenci içine girerek tercih eden adaylarımıza bir yıl süreyle istedikleri takdirde, Amerika Birleşik Devletleri Louisiana Eyaletinde İngilizce dil hazırlık eğitimi sunulacak, bir adet diz üstü bilgisayar hediye edilecek ve ayrıca normal eğitim öğretim süresi boyunca 8 ay süreyle aylık 500 TL burs verilecek.

 

TERCİH ADAYLARINA VERİLİYOR

Üniversitemizi Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk bin öğrenci içine girerek tercih eden adaylarımıza; bir adet diz üstü bilgisayar hediye edilecek ve normal eğitim öğretim süresi boyunca 8 ay süreyle aylık 500 TL burs verilecek. Üniversitemizi Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk 2 bin öğrenci içine girerek tercih eden adaylarımıza; bir adet diz üstü bilgisayar hediye edilecek ve normal eğitim öğretim süresi boyunca 8 ay süreyle aylık 250 TL burs verilecek. Üniversitemize kayıt yaptıracak başarılı öğrencilerimizi şimdiden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz." denildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti