Kaybedenler yön değiştirir

Kaybedenler yön değiştirir

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'de geçmiş dönemlerde seçimi kaybeden adayların hükümeti eleştirerek prim yapmaya çalıştığını söyledi. Sandık başında hileyle seçimin kaybedilemeyeceğini belirten Saygılı, her dönem yön değ

DEMOKRATİK ORTAMDA GEÇİYOR

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği seçim takviminin 1 Ocak’ta başladığını belirten Saygılı, kapalı ve açık alanlarda seçim propagandasının yapılabileceğini söyledi. Kırıkkale’de seçimin ılımlı ve demokratik bir ortamda geçtiğini belirten Saygılı, bazı adayların partisine çatarak, kulaktan doğma haberleri ve konuları dillendirdiğini bildirdi.

 

HERKES PROJELERİNİ AÇIKLASIN

Kentte geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı’nı kaybetmiş olan adayların, AK Parti’ye eleştirerek seçimi kazanmak istemelerinin yanlış olduğunu ifade eden Saygılı, herkesin yapacağı projeleri açıklaması gerektiğini belirtti. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ın ‘Bu dönemki seçim bari adaletli olsun’ sözüne cevap veren Saygılı, seçimlerin adaletli bir ortamda yapıldığını ve Yüksek Seçim Kurulu’nun kontrolünde seçimlerin yapıldığını açıkladı. Her dönem seçimi kaybedenlerin aynı şeyleri tekrarladığını belirten Saygılı “Kaybedenler hep aynı şeyleri söyler” dedi.

 

SİYASAL ETİĞE UYMUYOR

Geçtiğimiz haftalarda ‘Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ yazılı aracın kendisine ait olmadığını, kendi bilgisinin dışında olduğunu defalarca beyan ettiğini belirten Saygılı, adayların hala bu konuyu konuştuğunu ve bunun siyasal etiğe uygun olmadığını ifade etti. Seçim bürolarını açacaklarını belirten Saygılı, en kısa zamanda büroyu açarak daha rahat ortamda hizmet vereceklerini, geniş çaplı propaganda yapacaklarını ve kentin unutulmuş kenar mahallerini ziyaret edeceklerini kaydetti.

 



Adem ile Havva
2.01.2014 10:18:41
Hayırdır Sayın Saygılı sizi bir korku sarmış durumda. Diğer adaylara söyleyeceğine kendini projelerin ile tanıtta Kırıkkale seni tanısın. Değilse diğer adayların kim olduğunu halkımız çok iyi biliyor. Bir tek seni merak ediyor acaba ayakları yere basan bir projesi var mı yoksa ne derlerse onu yaparım. Fazlada şeye karışmam mı diyor diye.

Mehmet
2.01.2014 21:24:19
Bir gerçek var ki Kırıkkale`nin 10 yılı harcanmıştır.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız