Tarih: 29.10.2011 19:10

Karabudak?ta olaylı maç

Facebook Twitter Linked-in

HAKEME İTİRAZ ETTİLER
Çevik Kuvvet polisinin kendilerini dövdüğü iddia eden futbolcular, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kırıkkale Devlet Hastanesi?ne kaldırıldı. Tedavi edilen futbolcular, Hürriyet Polis Merkezi`ne giderek suç duyurusunda bulundu. Edinilen bilgilere göre, bugün Kırıkkale Fikret Karabudak Stadyumu?nda oynanan maçta MKE Kırıkkalespor Amatör Takımı ? Yahşihanspor?u 2-1 yendi. Maçın ardından Yahşihansporlu futbolcular, hakeme golün haksız yere verdiğini söyleyerek itiraz etmeye başladı.
 
15 FUTBOLCU YARALANDI
Daha sonra iki takım futbolcuları arasında sözlü tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine çevik kuvvet ekipleri araya girdi. Bu sırada çevik kuvvet polisi biber gazı ile birlikte müdahale etti. Çıkan arbedede yaklaşık 15 futbolcu yaralandı. Yaralanan futbolcular çeşitli hastanelere kaldırıldı. Rapor alan futbolcular Hürriyet Polis Merkezi`ne giderek suç duyurusunda bulundu.
 
ARACIN ÖN FARI KIRILDI
Polislerin müdahalelerinin çok şiddetli olduğunu söyleyen Yahşihanspor Teknik Direktörü Çetin Turgut, ?Futbolcuların hakeme itiraz hakkı yok mu? Çevik kuvvet neden ortada bir şey yokken bir anada 15 tane futbolcuma zarar verdi. Futbolcularım kulüp aracına bindikten sonra araç içine gaz sıkıldı. Polis aracın camlarını kırmaya kalktı. Aracın bir ön farını kırdılar? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —