Kan, acil değil, sürekli ihtiyaç

Kan, acil değil, sürekli ihtiyaç

Yahşihan Kaymakamlığı ve Kırıkkale Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır adı altında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Kırıkkale Kızılay Kan bağış Merkezi tarafından Yahşihan Kaymakamlığı içerisine kurulan gönüllü kan bağışı kampanyasına Yahşihan halkının ilgisi ve desteği büyük oldu. Kan bağışı kampanyası hakkında bilgiler veren Kırıkkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Yeter Kaplan ‘`Kan bağışı kampanyasına destekleri nedeniyle Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen başta olmak üzere, kamu Kuruluşlarında görev yapan personele ve tüm Yahşihanlı vatandaşlara teşekkür etti.

KAN BAĞIŞI TOPLUMUMUZDAKİ DAYANIŞMA ÖRNEĞİDİR

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, “Kan bağışı hem insanlık görevi hem de toplumumuzdaki dayanışmanın bir örneğidir. Bugün başkasına lazım olan kan, belki de bir gün bizlere de lazım olacaktır. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bir damla kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile herkesin bu kampanyaya destek vermesini beklerken, kan bağışı kampanyasına destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Düzenlenen kampanyada kan vermeye gelen vatandaşların formları doldurularak, kan değerleri ölçümü yapıldı. Daha sonra ise, doktor tarafından muayene edilen vatandaşlar, gönüllü kan bağışında bulundular. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü