Kamuda başörtü sürpriz oldu

Kamuda başörtü sürpriz oldu

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes Kırıkkale'ye gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Partisinin il başkanlığında partililer ile bir araya gelen Özkes demokratikleşme paketinde kamuda kılık kıyafet serbestliğini içeren maddenin sürpriz olduğunu söyle

 

AKP’DEN BEKLEMİYORDUM

Kırıkkale’ye 4. Kez geldiğini söyleyen Özkes artık Kırıkkaleli olduğunu ve kendisini misafir gibi hissetmediğini ifade etti. İl Başkanı Ziya Kavlak ve Merkez İlçe Başkanı Kemal Olcay ile sohbet eden Özkes Kırıkkale’deki çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Demokratikleşme paketini değerlendiren Özkes ‘AKP pakette kılık kıyafet maddesini bu seçim öncesinde açıkladı. Esasında ben daha geç bekliyordum ancak beklemediğim şekilde bu yıl açıkladılar. 2008 yılında bir il başkanı bu konuda açıklama yaptığında AKP’den il başkanına ceza yağmıştı” ifadelerinde bulundu.

 

ADAYLARI TANITTI

İl Başkanı Ziya Kavlak ise Özkes’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırıkkale’nin 3 ilçesinde adaylarının belirlendiğini belirten Kavlak diğer illerin tamamında ise aday adaylarının mevcut olduğunu, bir değerlendirme sürecine girdiklerini söyledi. Kavlak il belediye başkan aday adaylarını da Özkes’e tanıttı. Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Kemal Olcay ve çok sayıda partili de hazır bulundu.



y ozca
29.10.2013 23:55:28
BIZI DE EN COK CHP LI OLMAYAN CHP IL BASKANI SASIRTIYOR MERAK EDEN SULALESINA BAKSIN HIC CHP LI VAR MI

1

Sosyal Medya Paylaşımı Başını Yaktı

2

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

3

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

4

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

5

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

6

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

7

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi