Tarih: 19.12.2017 23:12

Kalite, lezzet ve hizmetin adı Ay Park

Facebook Twitter Linked-in

Kalite, lezzet ve hizmetin adı Ay Park

Geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle hizmete açılan AY Park Et Balık ve Aile Restoranı modern mekân, kalite damak tadı ve lezzete önem verenlerin akınına uğruyor.

DAMAK TADINA ÖNEM VERENLER

Kırıkkale-Kayseri yolu ikinci kilometre Badat Köprüsü yanında hizmete açılan AY Park Et Balık ve Aile Restoranı, tecrübeli ustaları, kahvaltı, çorba, döner, pide, sulu yemek ve ızgara çeşitleriyle Kırıkkale halkına hizmet veriyor. İşletmeciliğini Adnan Yaman´ın yaptığı ortaklığını ise Hüseyin Yaman ve Kazım Seyman´ın yaptığı işletme Kırıkkale halkının ihtiyacına cevap verecek. Eski Gazioğlu Dinlenme tesisleri olarak Kırıkkale´ye hizmet veren tesisleri ?Damak Tadınız´ sloganı ile yola çıkan AY Park, alo paket, rezervasyon, et, balık ve aile restoranı olarak hizmet veriyor.

AİLELERE YÖNELİK GENİŞ MEKÂN

Tesisin üstten aşağı tamamen yenilendiğini, iç mimarların gözetiminde yeniden dizayn edildiğini söyleyen Hüseyin Yaman, ?Kırıkkale merkezinde özellikle ailelerimize yönelik geniş bir mekânın olmadığını fark ettik. Bu meyanda çalışmalar yaptık ve bu tesisi yeniden dizayn ettik. Bizim önceliğimiz aileleriyle birlikte yemek yiyecek, zaman geçirecek ailelerin bu talebini karşılamak olacak. Sulu yemek, Ay Parka özel kebap, Keskin Tava ve her damak tadına uygun çeşitlerimizle hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca toplu yemeklerde hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Tesisin Kırıkkale´ye şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Doğru kalite fiyat oranını sağlayarak geniş menü seçenekleri ile müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak.

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —