KALETEPE MAHALLE KONAĞINDA TOPLANDILAR

KALETEPE MAHALLE KONAĞINDA TOPLANDILAR

2025 Aile Yılı kapsamında “Şeker Hamurundan Hayallerim” kursu ev sahipliğinde, Kaletepe Mahalle Konağında özel bir buluşmaya imza atıldı.

YIL BOYUNCA YAPTIKLARI BECERİLERİ SERGİLEDİLER

Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği’nin “Üreten Kadın, Üreten Anne” sloganıyla düzenlediği programda, Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan gelen öğrenciler ve anneleri Kaletepe Mahalle konağında ağırlandı

Atölyede eğitim gören kadınların, yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerileri sergiledikleri etkinliğe, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın eşi Elif Makas, Bahşılı Kaymakamı Fidan Bozkır, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcıları Recep Sefer ve Ayşe Özçam ile Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Dernek Başkanı Özgür Dönmez katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bahşılı Kaymakamı Fidan Bozkır, Kırıkkale Pastacılar ve Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez ile kurum müdürlerinin katıldığı programda, projede emeği geçenlere teşekkür eden Elif Makas Hanımefendi, annelere ve çocuklara proje kapsamında yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.



1

Tapu Alındı, Temel Yolda

2

Altın, Son Yolculuğuna Uğurlandı

3

Öcal, Eskişehir’de Teşkilatla Buluştu

4

Vali Makas Başkanlığında Güvenlik Toplantısı Yapıldı

5

Dondurma İkramı Yüzleri Güldürdü

6

Sosyal Yardımlarda Büyük Artış

7

Kırıkkale Emekçileri Sahada