Kalender ziyaretlerini sürdürüyor

Kalender ziyaretlerini sürdürüyor

Kalender Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ali Kolat ve İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin?i ziyaret etti.

VALİ KOLAT?A ZİYARET 

Faaliyetlerin devam edeceğini belirten Kalender Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ? Kırıkkale ve Yöresi Eğitim, Kültür ve Dayanışma derneği olarak faaliyetlerimiz devam etmektedir. Geçtiğimiz Salı günü Kalender olarak iki hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdik. Birinci ziyaretimiz bir süre önce İlimize yeni atanan Valimiz Sayın Ali Kolat beye oldu. Sayın Valimize şehrimize hoş geldiniz dedik. Yeni göreviniz hayırlı olsun temennilerimizle birlikte başarı dileklerimizi ilettik. Vali bey ziyaretimiz için derneğimize teşekkür ettiler. Sıcak ve esprili bir ziyaret oldu diyebiliriz. Kendileri Kırıkkale halkını çok sıcak bulduğunu ve Kırıkkale?yi gelişmiş bulduklarını belirttiler. Kendilerine günün anısına bir de dernek logomuzun bulunduğu çini işlemeli saat hediye ettik.? 

EMEKLİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

 ?İkinci durağımız Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale şube Başkanı Sayın Basri Keskin beye oldu. Seçimde tekrar başkanlığa seçilmeleri münasebetiyle Kendisine ve yönetim kuruluna kutlama amaçlı ziyaretimiz çok sıcak bir ortamda gerçekleşti. Kendilerine ve yönetime hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Karşılıklı dernek faaliyetlerinin anlatıldığı sohbetimizde beraber bazı faaliyetler yapılabilirlik üzerinde görüş birliğine varıldı.  Basri beye birde günün ziyaretimiz anısına dernek logomuzun da bulunduğu çini işlemeli saat hediye ettik. Basri ve yönetim kurulu ziyaretimizden çok memnun olduklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler? dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0