KALENDER, YÖNETİCİLERİ İFTARDA BULUŞTURDU

KALENDER, YÖNETİCİLERİ İFTARDA BULUŞTURDU

Kırıkkale ve Yöresi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (KALENDER), Kırıkkale?nin ilçe ve beldedeki yöneticileri iftarda bir araya getirdi. Millet caddesinde bulunan Hünkar İskender Lokantası?nda düzenlenen kaynaşma ve paylaşama iftarında çok sayıda bürokr

ÇOK SAYIDA BÜROKRAT KATILDI
Yapılan iftara  Kırıkkale Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Keskin Belediye Başkanı Yrd.Dç.Dr. Bayram Sakallı, Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya, Kulaksız Belediye Başkanı Hasan Keskin, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ve Büyükyağlı Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik katıldı.  
 
RAMAZAN MERHAMET DEMEKTİR
Kırıkkale?nin önde gelen insanlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Kalender Başkanı Şuayip Demir, bundan sonrada bu tür iftarları geleneksel hale getireceklerini söyledi. Demir, ?Dernek olarak Kırıkkaleli yöneticilerle yapmış olduğumuz iftar programının sosyal kaynaşma açısından önemli olduğunu düşünüyoruz.
Mübarek ayın rahmeti, bereketi, mağfireti hepimizin üzerine olur inşallah. Ramazan sevgi, merhamet, vermek, kötülüklerin azalması demektir.`` dedi.  
 
TEŞEKKÜR ZİYARETİ OLACAK
Ramazan`da yaşanan duyguların diğer 11 ay içerisinde çoğaltılarak insanlığın huzurunun ve barışının yüceltilmesi dileğinde bulunan Demir, şöyle devam etti, ? Bizleri onurlandıran belediye başkanlarını ve bizlere gelemeyeceğini mesaj çekerek bildiren kaymakamlarımıza kısa zamanda makamlarında bir teşekkür ziyareti gerçekleştireceğiz.?
 
 


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı