KALEFEST 2024 TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

KALEFEST 2024 TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

Kırıkkale'nin tarihi, kültürel ve turizm alanında değerlerinin tanıtılacağı ve Kalefest 2024 Kırıkkale Tanıtım Günleri başladı.

Kırıkkaleli vatandaşların heyecanla beklediği KALEFEST 2024 Kırıkkale Tanıtım Günleri başladı. Bugün Kırıkkale Belediyesi önünden Mehter Takımı ile kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej Yürüyüşüne Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, vali yardımcılara, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, il müdürleri, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kortej yürüyüşünün ardından Kırıkkale Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Kırıkkale Belediye Başkanlı çelengi Atatürk Büstüne sunuldu. Daha sonra açılış konuşmaları yapılarak, sponsorlara plaket taktimi oldu. konuşmaların ardından Kitap Fuarı ve Yöresel lezzetler standının açılışı yapıldı.

Festivalin başlangıcında ise akşam saatlerinde Şehit Aileleri ve Gaziler Korosu tarafından konser verildi. 7'den 70'e bütün kesime hitap edecek olan festivalde renkli görüntüler oluştu. Törende festivale sponsor olan kuruluşlara plaket verildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız