Kahramanlar ve Aileleri Belediye Sofrasında

Kahramanlar ve Aileleri Belediye Sofrasında

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, bu yıl da vatanın asıl sahiplerini bir araya getirdi

Kırıkkale Belediye Sofrasında Birlik Ruhu

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizi aynı sofrada ağırlayarak, Ramazan’ın manevi huzurunu ve dayanışma ruhunu paylaştı. Katılımın yoğun olduğu programda, vatan sevgisi ve minnet duyguları ön plana çıktı.

"Sizler Bu Şehrin En Kıymetli Emanetisiniz"

Dualar eşliğinde başlayan iftar yemeğinde masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ahmet Önal, konuklarıyla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Başkan Önal, belediye olarak kapılarının kendilerine her daim sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Ramazan ayının birleştirici gücünün en güzel örneğinin sergilendiği gecede konuşan  Önal, şu ifadelere yer verdi; "Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizin emanetleriyle ve kahraman gazilerimizle aynı lokmayı paylaşmanın onurunu yaşıyoruz. Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştığımız bu anlamlı buluşma, birlik ve dayanışma duygularımızı bir kez daha pekiştirmiştir. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

Dualarla Son Buldu

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla devam eden program, şehitlerimizin aziz hatıralarının yad edilmesiyle sona erdi. Katılımcılar, her yıl düzenlenen bu geleneksel buluşma için Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür ederek, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



1

Öztürk: “İstiklâl Marşı Türk Milletinin Hürriyet Yeminidir!”

2

KAÇEP’in Yeni Başkanı Göreve Başladı

3

Halil Öztürk Kırıkkale’nin Taleplerini TBMM’ye Taşıdı

4

Kültür ve Turizm Bakanı Yarın Kırıkkale’de!

5

İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatında İstifa Depremi

6

Halil Öztürk Dev Projelerin Startını Verdi!

7

Önal ve Teşkilattan Özgür Özel’e Tam Destek!