Kadınlara moral gezisi

Kadınlara moral gezisi

Kadın dayanışma ve destekleme derneği yılın stresini ve yorgunluğunu atmak için Maşukiye ve Sapanca'ya gezi düzenledi. Gezide üyelerin stresi atıldı.

50 BAYAN KATILDI
50 kişilik bayan grubu ile gerçekleşen gezide doğa ile birlikte eğlenmenin ve gezmenin tadını çıkaran bayanlar böyle bir organizasyondan dolayı dernek yetkililerine çok teşekkür ettiler.
Dernek başkanı Müzeyyen Özhavzalı; “Derneğimiz yoğun bir çalışma temposunun yanında günlük yaşam stresinden uzaklaşmak ve yorgunluğumuzu atmak için gezi programlarını da önem vermektedir.’’

ALTINCISI DÜZENLENDİ
Bu sene altıncısını düzenlediğimiz Maşukiye-Sapanca gezimiz bayanların isteği doğrultusunda gerçekleşmiştir. Gezide paylaşılan güzel hatıralar ve dostluklar hepimiz için büyük bir enerji kaynağı olmaktadır. Düzenlenen bu geziler hem yeni fikirlerin ortaya çıkmasına hem de bayanlarımızın kaynaşmasına vesile olmaktadır. Ayrıca Kırıkkaleli bayanları farklı yörelerde onurla temsil etmenin gururunu da yaşamaktayız. Çünkü gezilen yörelerde Kırıkkaleli baylanların bu beraberliği ve etkinliği güzel bir örnek teşkil etmektedir” dedi.

 



1

Kırıkkale Belediyesi’nden Temizlikte Örnek Hizmet

2

19 Mayıs Coşkusu Dinek Dağı'nda Devam Etti

3

GENÇ İŞÇİLER 2. BÜYÜK KURULTAYI ANKARA’DA TOPLANDI

4

“SOSYAL HAKLARDAN YOKSUN, ESNEK ÇALIŞTIRILAN ON BİNLERCE İNSAN VAR”

5

"BÜTÜN METAL İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

6

Özel Eğitim Okullarından Duygu Dolu Gösteriler

7

SEBZE FİDESİ VE ATA TOHUMU DAĞIITILDI